xoops forums

MikeShane

Community Support Member
Posted on: 2016/4/13 3:21
MikeShane
MikeShane (Show more)
Community Support Member
Posts: 144
Since: 2008/1/5 2
#1

fmcontent

I am using xoops 2.5.7.2
I am using FMcontent for static pages when I put a link on page it works ok with Internet explorer but opera and chrome the links do not work
I get a blank white screen with ok or cancel
fix for this or a better module for static pages

Mamba

Moderator
Posted on: 2016/4/13 7:51
Mamba
Mamba (Show more)
Moderator
Posts: 10741
Since: 2004/4/23
#2

Re: fmcontent

Please always include the PHP version.

Also, what is the Debug saying? Can you turn it on? And can you check your error logs?

As a replacement, I would suggest Publisher.
Support XOOPS => DONATE
Use 2.5.10 | Docs | Modules | Bugs

MikeShane

Community Support Member
Posted on: 2016/4/15 23:13
MikeShane
MikeShane (Show more)
Community Support Member
Posts: 144
Since: 2008/1/5 2
#3

Re: fmcontent

Thank you I tried Publisher it works great

sergios

Just popping in
Posted on: 2016/4/20 7:52
sergios
sergios (Show more)
Just popping in
Posts: 2
Since: 2016/2/18
#4

Re: fmcontent

Worked for me too, thanks.