1
Mamba
XoopsMembers 1.02 RC Ready for Testing on XOOPS 2.5.5 RC
  • 2012/4/9 22:10

  • Mamba

  • Moderator

  • Posts: 11256

  • Since: 2004/4/23


XoopsMembers is members search module for the User side.

It has now been updated to XOOPS 2.5.x Admin GUI and tested on XOOPS 2.5.5 and PHP 5.3.10

Download: XOOPS SVN

Requirements:
- XOOPS 2.5.x
- ModuleAdmin (included with XOOPS 2.5.5 RC)
- PHP 5.2+
Support XOOPS => DONATE
Use 2.5.10 | Docs | Modules | Bugs

2
DCrussader
Re: XoopsMembers 1.02 RC Ready for Testing on XOOPS 2.5.5 RC

May The Source Be With You!

3
DCrussader
Re: XoopsMembers 1.02 RC Ready for Testing on XOOPS 2.5.5 RC

pt-BR translation -http://www.uploading.to/k57aekm0l8v4

4
kedens
Re: XoopsMembers 1.02 RC Ready for Testing on XOOPS 2.5.5 RC
  • 2012/9/29 12:52

  • kedens

  • Just popping in

  • Posts: 7

  • Since: 2007/5/16


Installed module on xoops 2.5.0. After install the xoops Default admin panel is displayed as blank page. Classic admin page works fine. Do you have a fix for this?

5
DCrussader
Re: XoopsMembers 1.02 RC Ready for Testing on XOOPS 2.5.5 RC

Use XOOPS 2.5.5 then report bugs....

6
kedens
Re: XoopsMembers 1.02 RC Ready for Testing on XOOPS 2.5.5 RC
  • 2012/10/1 21:32

  • kedens

  • Just popping in

  • Posts: 7

  • Since: 2007/5/16


I upgraded to xoops 2.5.5. legacy admin panel works fine, default panel displays a blank page when admin.php is run.

Suggestions? Default admin panel is much better than lagecy and would like to have running again.

7
Mamba
Re: XoopsMembers 1.02 RC Ready for Testing on XOOPS 2.5.5 RC
  • 2012/10/1 22:12

  • Mamba

  • Moderator

  • Posts: 11256

  • Since: 2004/4/23


1) Make sure you run "Upgrade"
2) Run update of the System module (the Upgrade should show you the link to it)
3) Clear cache

Let us know if it works...
Support XOOPS => DONATE
Use 2.5.10 | Docs | Modules | Bugs

8
kedens
Re: XoopsMembers 1.02 RC Ready for Testing on XOOPS 2.5.5 RC
  • 2012/10/2 1:57

  • kedens

  • Just popping in

  • Posts: 7

  • Since: 2007/5/16


I ran the upgrade application, updated the system module and cleared the cache.

Admin.php still shows blank page except with legacy admin template.

I can go directly to a specific admin function using a hyperlink and the page will display but not the admin start page. for example:

...xoops_directory/modules/system/admin.php?fct=preferences Displays correctly with default template.

.../xoop_dirctory/admin.php Displays a blank page with default template.

.../xoops_directory/modules/system/admin.php Also displays a blank page with default template.



9
Mamba
Re: XoopsMembers 1.02 RC Ready for Testing on XOOPS 2.5.5 RC
  • 2012/10/2 4:15

  • Mamba

  • Moderator

  • Posts: 11256

  • Since: 2004/4/23


Did you turn the Debug on? If not, please do and tell us any errors you might see.

Another potential issue could be a conflict with existing modules. While in Legacy Admin, deactivate all modules (don't "uninstall" them, just deactivate), and then switch to "Default" theme, and see if it works.

If it works, try to activate one by one the modules, and see if after each activation the Admin still works. If a module is causing an issues, you'll be able to identify which one.
Support XOOPS => DONATE
Use 2.5.10 | Docs | Modules | Bugs

10
kedens
Re: XoopsMembers 1.02 RC Ready for Testing on XOOPS 2.5.5 RC
  • 2012/10/2 13:11

  • kedens

  • Just popping in

  • Posts: 7

  • Since: 2007/5/16


I ran a fairly exhaustive troubleshooting scenario. The only consistent response in the debug mode was the following Deprecated category results:

'/class/xoopsobject.php' is deprecated since XOOPS 2.5.4, please use 'kernel/object.php' instead.

'Database::getInstance();' is deprecated since XOOPS 2.5.4, please use 'XoopsDatabaseFactory::getDatabaseConnection();' instead.

'Database::getInstance();' is deprecated since XOOPS 2.5.4, please use 'XoopsDatabaseFactory::getDatabaseConnection();' instead.

XoopsEditorHandler::getList() should not be called statically.

I did discover what maybe a more complex problem that a simple conflict between two modules. The problem seems to be related to the system module default template and the xoopsMenbers and xForum modules. A summary of the tests I ran are outlined below.

First test: All modules deactivated except System and members modules. Admin panel set to default template: Blank admin page displayed.

Second test: All modules deactivated except System and members modules. Admin panel set to legacy template: Admin page displayed.

Third test: All modules deactivated. Modules activated in sequence with system and members module activated. Admin page always displayed blank when set to default template until xForum module was activated. At this time the following error occurred.

Fatal error: Call to a member function getInfo() on a non-object in /home/mscndror/public_html/home/modules/xoopsmembers/admin/menu.php on line 26

This error did not show up on the debug screen. It was displayed on a blank browser screen when the Administration link was click on the home page menu.

The sequence of testing is show below:

My Menus – Activated/admin panel set to default template: Blank admin page displayed.
Forms - Activated/admin panel set to default template: Blank admin page displayed.
APCal – Activated/admin panel set to default template: Blank admin page displayed.
XIM – Activated/admin panel set to default template: Blank admin page displayed.
TDM Downloads/admin panel set to default template: Blank admin page displayed.
Contact/admin panel set to default template: Blank admin page displayed.
Partners/admin panel set to default template: Blank admin page displayed.
News/admin panel set to default template: Blank admin page displayed.
Even News/admin panel set to default template: Blank admin page displayed.
Marquee/admin panel set to default template: Blank admin page displayed.
PhP Weather/admin panel set to default template: Blank admin page displayed.
My Quiz/admin panel set to default template: Blank admin page displayed.
xHelp/admin panel set to default template: Blank admin page displayed.
iFrames/admin panel set to default template: Blank admin page displayed.
PDLinks/admin panel set to default template: Blank admin page displayed.
xForum - Activated/ Fatal Error Occurred
xForum – Deactivated – Fatal Error went away, blank admin display
Members – Deactivated – Admin Panel Displayed
xForum – Deactivated/Members Deactivated – No Fatal Error, admin displayed
Activated Members: Fatal Error returned, Blank admin page
Deactivated Members: Fatal Error remained
Activated xForum: No Fatal error
Activated Members: No fatal error - blank admin page with default template
Deactivated xForum: Fatal Error
Activated xForum: No fatal error but blank Admin panel
Deactivated xForum/Switched to legacy admin template: No Fatal Error
Switched to default template/xForum Deactivated: Fatal Error repeatable
Activated xForum: No Fatal Error/blank admin panel

I have plenty of disk space on my server. Would you like me to do a fresh install of xoops 2.5.5 in another directory and add only add the xoopsmember module in addition to the default system, PM and profile modules to see if the problem can be duplicated in a new install?

Login

Who's Online

77 user(s) are online (45 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 77


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Aug 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits