xoops forums

sadistiko

Friend of XOOPS
Posted on: 2012/6/16 4:35
sadistiko
sadistiko (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 477
Since: 2004/12/13
#171

Re: CBB - 4.05 - beta1

Quote:

alfred wrote:
Mh, i can't find this error
One my Site it's work fine
I will search this error *g*

i have Update the SVN by Sourceforge


Can you give exact link, I found only V4.00 on sourceforge SVN

or some 4.2 version in alfred branche (I read this from xoops_version.php file)
Croatian Xoops support site:
www.xoopshr.org
Lowcost linux hosting:
www.adpgroup.hr

recupsoft

Friend of XOOPS
Posted on: 2012/6/16 6:08
recupsoft
recupsoft (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 151
Since: 2003/10/30
#172

Re: CBB - 4.05 - beta1

http://xoops.svn.sourceforge.net/view ... wbb/branches/?sortby=date

alfred and mamba branches should be merged !-)
FR/EN sites: OverFiles.com + TotalJeux.fr / FR seulement : Sos-Adsl.com + PlaneteFree.fr

alfred

Quite a regular
Posted on: 2012/6/16 8:27
alfred
alfred (Show more)
Quite a regular
Posts: 249
Since: 2005/10/29
#173

Re: CBB - 4.05 - beta1

Quote:
alfred and mamba branches should be merged !-)


i have merged this

sadistiko

Friend of XOOPS
Posted on: 2012/6/16 13:30
sadistiko
sadistiko (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 477
Since: 2004/12/13
#174

Re: CBB - 4.05 - beta1

thanks
Croatian Xoops support site:
www.xoopshr.org
Lowcost linux hosting:
www.adpgroup.hr

Mamba

Moderator
Posted on: 2012/6/16 13:57
Mamba
Mamba (Show more)
Moderator
Posts: 10797
Since: 2004/4/23
#175

Re: CBB - 4.05 - beta1

Thanks, Dirk.

There seems to be an issue with viewtopic.php.

I am getting white screen at topic view, e.g.

modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=1

Didn't have time to investigate it yet, but I am curious if other people experience the same issue?

EDIT: I also have white screens when I use:

modules/newbb/viewpost.php?status=all
modules/newbb/viewpost.php?status=new

and after I post a new topic:

modules/newbb/viewtopic.php?post_id=2
Support XOOPS => DONATE
Use 2.5.10 | Docs | Modules | Bugs

Mamba

Moderator
Posted on: 2012/6/16 14:57
Mamba
Mamba (Show more)
Moderator
Posts: 10797
Since: 2004/4/23
#176

Re: CBB - 4.05 - beta1

The problem seems to be the /language/english/user.php file.

If you remove it, the above issues go away.

Does anybody else have the same issues, or is it only me?

[EDIT] it seems like the class User_language was extending the wrong class.

If you have the same issues what I had above, please change line 5 in:

/language/english/user.php file

from

class User_language extends  User

to

class User_language extends  newbbUser


Could somebody else confirm the bug, and the solution?
Support XOOPS => DONATE
Use 2.5.10 | Docs | Modules | Bugs

alfred

Quite a regular
Posted on: 2012/6/16 15:31
alfred
alfred (Show more)
Quite a regular
Posts: 249
Since: 2005/10/29
#177

Re: CBB - 4.05 - beta1

you can remove the
/language/english/user.php file

Roby73

Friend of XOOPS
Posted on: 2012/6/16 23:28
Roby73
Roby73 (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 262
Since: 2011/6/15
#178

Re: CBB - 4.05 - beta1

Please fix the problem with SEO url rewrite in newbb/viewpost.php?status=new and newbb/viewpost.php?status=all

Double subdirectory don't resolved

alfred

Quite a regular
Posted on: 2012/6/17 7:46
alfred
alfred (Show more)
Quite a regular
Posts: 249
Since: 2005/10/29
#179

Re: CBB - 4.05 - beta1

Quote:

Roby73 wrote:
Please fix the problem with SEO url rewrite in newbb/viewpost.php?status=new and newbb/viewpost.php?status=all

Double subdirectory don't resolved


Have you a link for me?
I can't find no error.
see http://dev.simple-xoops.de/dev/modules/newbb/

Roby73

Friend of XOOPS
Posted on: 2012/6/17 21:13
Roby73
Roby73 (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 262
Since: 2011/6/15
#180

Re: CBB - 4.05 - beta1

Thank you, Alfred.

Try in my site url

The pagenav is wrong.