1
AHLIS
MyGalleries 3 show images
  • 2011/8/23 6:10

  • AHLIS

  • Not too shy to talk

  • Posts: 189

  • Since: 2004/12/12


Hi,

I'm trying MyGalleries 3 and I've to say that I like it, but somehow I only gets thumbnails after adding images.

Is there any guide or manual for this module, so I can se if I doing it the right way?

I get an error when i click a thumbnail:

Notice: Undefined variable: comms in file /modules/rmcommon/class/functions.php line 254

In admin, when I click on list images I get 4 errors:

Notice: Undefined variable: date in file /modules/rmcommon/class/fields/date.class.php line 102

Notice: Undefined variable: date in file /modules/rmcommon/class/fields/date.class.php line 103

Notice: Undefined variable: date in file /modules/rmcommon/class/fields/date.class.php line 102

Notice: Undefined variable: date in file /modules/rmcommon/class/fields/date.class.php line 103

If I click on View Images when I is in the album (Not in admin page) I get 3 errors:

Notice: Undefined index: cols_pics in file /modules/galleries/user.php line 536

Notice: Undefined variable: blimit in file /modules/galleries/user.php line 589

Notice: Undefined variable: comms in file /modules/rmcommon/class/functions.php line 254

Not sure if this has something with the problem?

Best Regards
Ahlis

2
AHLIS
Re: MyGalleries 3 show images
  • 2011/8/23 8:30

  • AHLIS

  • Not too shy to talk

  • Posts: 189

  • Since: 2004/12/12


Forgot my server config:

XOOPS Version XOOPS 2.5.1
PHP Version 5.3.6
mySQL Version 5.0.51a-24+lenny5-log
Server API cgi-fcgi
OS Linux
safe_mode Off
register_globals Off
magic_quotes_gpc Off
allow_url_fopen On
fsockopen On
post_max_size 12M
max_input_time 60
output_buffering
max_execution_time 50
memory_limit 80M
file_uploads On
upload_max_filesize 12M

3
AHLIS
Re: MyGalleries 3 show images
  • 2011/8/23 16:37

  • AHLIS

  • Not too shy to talk

  • Posts: 189

  • Since: 2004/12/12


You can see what I mean if you visit www.robbz.se

Click on the gallery in the menu, then try to click on a thumbnail.

4
bitcero
Re: MyGalleries 3 show images
  • 2011/8/23 21:41

  • bitcero

  • Quite a regular

  • Posts: 318

  • Since: 2005/11/26


The problem seems to be with duplicated call to jquery.

You can modify your theme header with a if condition to prevent the inclusion of jquery:

<{if $xoops_dirname!='galleries'}>
.... 
// Jquery inclusion
<{/if>


Note: RMCommon include jquery by default.

Regards.

5
AHLIS
Re: MyGalleries 3 show images
  • 2011/8/24 14:50

  • AHLIS

  • Not too shy to talk

  • Posts: 189

  • Since: 2004/12/12


I guess I'm doing it wrong: (theme.html)

<head>
<if $xoops_dirname!='galleries'>
<!-- Assign Theme name -->
<{assign var=theme_name value=$xoTheme->folderName}>
<{assign var=theme_name value=$xoTheme->folderName|cat:'/xotpl'}>

<!-- Title and meta -->
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE7" />
<meta http-equiv="content-language" content="<{$xoops_langcode}>" />
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=<{$xoops_charset}>" />
<title><{if $xoops_pagetitle !=''}><{$xoops_pagetitle}> - <{/if}><{$xoops_sitename}></title>
<meta name="robots" content="<{$xoops_meta_robots}>" />
<meta name="keywords" content="<{$xoops_meta_keywords}>" />
<meta name="description" content="<{$xoops_meta_description}>" />
<meta name="rating" content="<{$xoops_meta_rating}>" />
<meta name="author" content="<{$xoops_meta_author}>" />
<meta name="copyright" content="<{$xoops_meta_copyright}>" />
<meta name="generator" content="XOOPS" />

<!-- Rss -->
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="" href="<{xoAppUrl backend.php}>" />

<!-- Favicon -->
<link rel="shortcut icon" type="image/ico" href="<{xoImgUrl icons/favicon.ico}>" />
<link rel="icon" type="image/png" href="<{xoImgUrl icons/favicon.png}>" />

<!-- slider -->
<script type="text/javascript">var _siteRoot='index.html',_root='index.html';</script>
<script type="text/javascript" src="<{xoImgUrl js/jquery.js}>"></script>
<script type="text/javascript" src="<{xoImgUrl js/scripts.js}>"></script>
<!-- Sheet Css -->
<link rel="stylesheet" type="text/css" media="all" title="Style sheet" href="<{xoAppUrl xoops.css}>" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" media="all" title="Style sheet" href="<{xoImgUrl css/style.css}>" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" media="all" title="Style sheet" href="<{xoImgUrl css/slider.css}>" />

<!-- customized header contents -->
<{$xoops_module_header}>
</if>
</head>

I tried to add:
<{if $xoops_dirname!='galleries'}>
.... // Jquery inclusion
<{/if>

But got errors then so I removed { and after that the error disapeared but still showing only thumbnails.

Did I paste the code in the wrong place?

Best Regards
Ahlis

6
AHLIS
Re: MyGalleries 3 show images
  • 2011/8/24 15:02

  • AHLIS

  • Not too shy to talk

  • Posts: 189

  • Since: 2004/12/12


:) I think that I found the file where the code should be pasted. But I don't know where. Can't find anything about jquery.

I'm looking in the header.php file. Maybe that's wrong too?

Best Regards
Ahlis

7
bitcero
Re: MyGalleries 3 show images
  • 2011/8/24 15:58

  • bitcero

  • Quite a regular

  • Posts: 318

  • Since: 2005/11/26


Find this line:

<!-- slider -->
<
script type="text/javascript" src="<{xoImgUrl js/jquery.js}>"></script>


Then change to:

<{if $xoops_dirname!='galleries'}><script type="text/javascript" src="<{xoImgUrl js/jquery.js}>"></script><{/if}>


I recommend you to insert the next line before the previous lines:

<!-- RMTemplateHeader -->


When Common Utilities locate this tag automatically will insert all headers.


8
AHLIS
Re: MyGalleries 3 show images
  • 2011/8/25 16:14

  • AHLIS

  • Not too shy to talk

  • Posts: 189

  • Since: 2004/12/12


The webhost have some problems so I can't try this yet (Can't connect to my webpage.). I'll post another message asap. Hope they fix there problems soon.

9
AHLIS
Re: MyGalleries 3 show images
  • 2011/9/2 18:09

  • AHLIS

  • Not too shy to talk

  • Posts: 189

  • Since: 2004/12/12


Hi again,

sorry for the delay, I had to reinstall the homepage. (Serverconfig is as it was when I started this thread.

I tried to upload multiply pictures again and when it should show the images they want show. I only see lots of frames with small image-icons in it.

When I go to the module to look if the pictures shows up there but I only se the same frames.

I get one error:

Information: Undefined variable: comms in file /modules/rmcommon/class/functions.php row 254

This is the line:
$comms = RMEvents::get()->run_event('rmcommon.loading.comments', $comms, $obj, $params, $type, $parent, $user);

ps. I have added the code in your previous message.

Best Regards
Ahlis




10
pablo103
Re: MyGalleries 3 show images
  • 2011/9/24 19:28

  • pablo103

  • Not too shy to talk

  • Posts: 181

  • Since: 2008/2/3 1


can i see it somewhere in action? I installed it but i have a big mess on my album page. is it working with any template?

Login

Who's Online

75 user(s) are online (41 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 75


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Aug 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits