1
fdeconiac
Mymenus 1.1 : Impossible to display more than 1 block!
  • 2011/4/8 10:29

  • fdeconiac

  • Quite a regular

  • Posts: 278

  • Since: 2008/11/29


Hi xoopsers,

Is mymenus compatible with xoops 2.5 ?

I met a pb since i tried to moved all my menus from multimenu to mymenus.

Cloning block is working fine, but as i want to display a second block (a cloned) from the module mymenus, i get a blank page on my site, without the debug mode (neither in line, neither in popup !

=> Display cloned block from other modules is working
=> Debug mode is working except in this case
=> I tried with different themes
=> I tried mymenus 1.0 and 1.1 : same problem


Version de XOOPS XOOPS 2.5.1
Version de PHP 5.3.5
Version de MySql 5.1.37-1ubuntu5.5-log

Looks like i'm the only one to post about it :(
Could someone get an eye on my site ?
I would really appreciate your help !

2
leomissao
Re: Mymenus 1.1 : Impossible to display more than 1 block!
  • 2011/4/16 14:03

  • leomissao

  • Just popping in

  • Posts: 54

  • Since: 2009/8/1 7


I'm having the same problem.

The block is cloned without problems, but after the two active blocks and try to access the site's main page I get: Internal Server Error.

3
mjoel
Re: Mymenus 1.1 : Impossible to display more than 1 block!
  • 2011/4/16 15:31

  • mjoel

  • Quite a regular

  • Posts: 331

  • Since: 2006/12/9


Having the same problem..

turn on debug

nothing comes out

4
fdeconiac
Re: Mymenus 1.1 : Impossible to display more than 1 block!
  • 2011/4/18 16:55

  • fdeconiac

  • Quite a regular

  • Posts: 278

  • Since: 2008/11/29


I'm happy to see that i'm not anymore the onlyone meeting this pb... I post about it for 2 monthes now !

Hope someone would find a solution :)

Regards

5
mjoel
Re: Mymenus 1.1 : Impossible to display more than 1 block!
  • 2011/4/22 0:46

  • mjoel

  • Quite a regular

  • Posts: 331

  • Since: 2006/12/9


Fixed it by using the latest code from svn mymenus 1.3

http://xuups.googlecode.com/svn/trunk/modules/mymenus/

using
http://downloadsvn.codeplex.com/

6
fdeconiac
Re: Mymenus 1.1 : Impossible to display more than 1 block!
  • 2011/4/22 9:45

  • fdeconiac

  • Quite a regular

  • Posts: 278

  • Since: 2008/11/29


It's working ! Thank you so much :)))))))))))))

7
SMEDrieben
Re: Mymenus 1.1 : Impossible to display more than 1 block!
  • 2011/11/30 19:50

  • SMEDrieben

  • Not too shy to talk

  • Posts: 173

  • Since: 2009/6/17


I've the same problem in 2.5.4. Solved with this version 1.3. Are you going to publish this version on the Xuups-site ?

SMEDrieben

8
robertchan
Re: Mymenus 1.1 : Impossible to display more than 1 block!
  • 2012/1/21 14:24

  • robertchan

  • Just popping in

  • Posts: 32

  • Since: 2008/3/8 7


I do as U say. It works some days and cannot then. Eventually give blank page and I have to delete again. If you have new modules, can u give me the download link ?

Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

78 user(s) are online (57 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 78


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Dec 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits