xoops forums

red_Slider

Quite a regular
Posted on: 2010/6/3 8:55
red_Slider
red_Slider (Show more)
Quite a regular
Posts: 248
Since: 2006/1/4 1
#71

Re: RMCommon Utilities 2 and MyWords 2 (Alpha)

Hey!
It shold be: <{$post.image}> and everything should be clear ;)
It's a pretty good idea, what Bjuti said.

PS My impressions after testing RMCommon, MyWords and Q(uick)Pages past expectations. First look - fantastic. MyWords actions and layout - top notch! I knelt down and felt that my socks flew

bjuti

Just can't stay away
Posted on: 2010/6/3 10:30
bjuti
bjuti (Show more)
Just can't stay away
Posts: 871
Since: 2009/1/7 2
#72

Re: RMCommon Utilities 2 and MyWords 2 (Alpha)

MyWords needs also...

When you enter category description that description to be shown somewhere. Or it's just for internal cause.

Categories should have meta desc.

Blocks: Should be more customisable.

eg. Show specific category, more on this category [depends of category that user is in], also with images from article [$post.image?].

Imagemanager still doesn't work for me :)

This is great module!

reputex

Just popping in
Posted on: 2010/6/4 4:53
reputex
reputex (Show more)
Just popping in
Posts: 13
Since: 2010/5/5 2
#73

Re: RMCommon Utilities 2 and MyWords 2 (Alpha)

image manager (exm manager) not working, activated gzip in xoops...

webmystar

Friend of XOOPS
Posted on: 2010/6/7 9:38
webmystar
webmystar (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 415
Since: 2008/6/23
#74

Re: RMCommon Utilities 2 and MyWords 2 (Alpha)

I am having trouble installing RMCommon Utilities2.

The following error message I get after installation:

Quote:
Fatal error: Class 'RMTemplate' not found in /modules/rmcommon/admin_loader.php on line 18


If I want to change the theme:
Quote:
/modules/system/admin.php?Fct = preferences&op=show&confcat_id=1


I get the following error:
Quote:
Fatal error: Class 'RMTemplate' not found in /modules/rmcommon/admin_loader.php on line 18


What can I do?

webmystar

Friend of XOOPS
Posted on: 2010/6/8 10:16
webmystar
webmystar (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 415
Since: 2008/6/23
#75

Re: RMCommon Utilities 2 and MyWords 2 (Alpha)

Now its running. RMCommon is not compatible with altsys. that was the problem ...

If I want to updated the system module, I get the following error:

Quote:
Module is not installed yet!

zeroram

Friend of XOOPS
Posted on: 2010/6/9 22:07
zeroram
zeroram (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 326
Since: 2004/6/30
#76

Re: RMCommon Utilities 2 and MyWords 2 (Alpha)

Quote:
Now its running. RMCommon is not compatible with altsys. that was the problem ...


how do you disable that altsys ? what is that???

reputex

Just popping in
Posted on: 2010/6/10 1:56
reputex
reputex (Show more)
Just popping in
Posts: 13
Since: 2010/5/5 2
#77

Re: RMCommon Utilities 2 and MyWords 2 (Alpha)

first install altsys, last rmcommon

webmystar

Friend of XOOPS
Posted on: 2010/6/10 6:36
webmystar
webmystar (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 415
Since: 2008/6/23
#78

Re: RMCommon Utilities 2 and MyWords 2 (Alpha)

Quote:
how do you disable that altsys ? what is that???


http://xoops.peak.ne.jp/md/mydownloads/singlefile.php?lid=76&cid=1

Quote:
first install altsys, last rmcommon


I had installed altysy first and then later rmcommon...

reputex

Just popping in
Posted on: 2010/6/21 6:17
reputex
reputex (Show more)
Just popping in
Posts: 13
Since: 2010/5/5 2
#79

Re: RMCommon Utilities 2 and MyWords 2 (Alpha)

Now in php block add this code:
$storyimg=$post->get_meta('storyimg',false);  
$xoopsTpl->assign('storyimg',$storyimg); 


in your template this code:
<
img src="<{$storyimg}>">

kaotik, works in post.php does not work in index.php...
greetings and thanks

pablo103

Not too shy to talk
Posted on: 2010/6/26 3:45
pablo103
pablo103 (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 181
Since: 2008/2/3 1
#80

Re: RMCommon Utilities 2

Anyone could help me to solve this problem?

Quote:
I have the same layout problem like sarahmx. i instaled rmcommon and tried to implement rmcomments to my catads module following instructions from here. I tried this fix but didn t change a lot... I am getting following notices: Undefined variable: comms in file /modules/rmcommon/class/functions.php line 249 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in file /modules/rmcommon/plugins/avatars/events/rmcommon.php line 18


It looks like this
http://img406.imageshack.us/img406/264/88058097.jpg