2
Slažem se.
I ovde u Srbiji je Joomla preovladala, valjda zato što je šarena pa je ljudi vole. Uz to, znam mnogo situacija gde profesionalni dizajneri traže nekog da im radi sajt na Joomli, dok oni samo crtaju teme. Što baš na Joomli - ne znam.
Doduše, ono što sam stalno isticao i ovde na forumu, a i svuda - Xoops kasni u pdršci za rewrite URL-ovana globalnom nivou kao i na boljem sistemu komentarisanja, ali vidim da se stvari menjaju zahvaljujuži MyWords-u i RMCommon utility frameworku.
Istina je da ni ja sada nemam puno vremena, ali to ne menja stvar. Postaviti sajt i instalirati forum i ostalo nije neka mudrost. Osim nas trojice, zanima me koliko bi još korisnika Xoops-a sa našeg podneblja bilo :)
Mi svejedno možemo da uradimo sajt i međusobno razmenjujemo iskustva. Ja bih mogao da malo ispinujem vest kor nekoliko medija lokalnih - čisto da se čuje, s obzirom da radim kao novinar.
Pretpostavljam da nam neće biti velik problem naći hosting i rezervisati domen, to je sekundarna stvar.
Dakle, sve što treba da uradimo je da nađemo bazu od još bar nekoliko korisnika koji bi pored nas učestvovali na forumu. :)
Pošalji mi na PP tvoj MSN, gtalk ili šta već imaš pa ćemo utanačiti priču uživo.
Pozdrav. :)
BTW. Ovde neka se slobodno javljaju korisnici koji razumeju o čemu govorimo. Nadam se da se odnosi i na Sloveniju i Makedoniju, Crnu Goru, a može i Bugarska - ako se dovoljno razumemo. :)