xoops forums

showcase17

Not too shy to talk
Posted on: 2010/4/11 12:36
showcase17
showcase17 (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 190
Since: 2005/1/6 0
#1

Personal Messages not working

Using 2.4.4 you can send PM's, they even show (in numbers in the user menu) but the wont open up if you click on that link.

Solutions anyone?

showcase17

Not too shy to talk
Posted on: 2010/4/12 4:37
showcase17
showcase17 (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 190
Since: 2005/1/6 0
#2

Re: Personal Messages not working

no one?

ghia

Community Support Member
Posted on: 2010/4/12 8:56
ghia
ghia (Show more)
Community Support Member
Posts: 4954
Since: 2008/7/3 1
#3

Re: Personal Messages not working

What is the URL of the link?
Any messages with debug on?
Is the module access permission set (in admin - groups)?

showcase17

Not too shy to talk
Posted on: 2010/4/12 9:17
showcase17
showcase17 (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 190
Since: 2005/1/6 0
#4

Re: Personal Messages not working

thxs Ghia:
url: /modules/pm/viewpmsg.php
grouppermissions are OK
debugmessages: None All Errors (0)

Looks all OK to me. And messages are stored in the DB

showcase17

Not too shy to talk
Posted on: 2010/4/12 18:29
showcase17
showcase17 (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 190
Since: 2005/1/6 0
#5

Re: Personal Messages not working

Problem solved somehow...

Removed the module and reinstalled it again, first I had same problems but now (no clue what I did, at least no change in groups and so on) it's working. Probably originally some problem while uploading it....