1
jdseymour
Problem with view account page

When I am logged onto my site and I click the view account link on my home page I get just a blank page with a 1 in the upper left hand corner. If I enable debug mode (looking for an error) all I get is a completely blank page. Not sure how long I have been having this problem. I am running XOOPS 2.4.3 now. Apache 2.2 - php 5.2.10 - MySQL 5.0.81

Any idea what I can look for to fix this?

2
jdseymour
Re: Problem with view account page

Polite bump

3
Burning
Re: Problem with view account page
  • 2010/1/13 0:22

  • Burning

  • Theme Designer

  • Posts: 1163

  • Since: 2006/8/22


hi'

Could you tell us more ? Modules installed ?

I had this kind of problem with a module (SimpleContent if I well remember).

Not sure, but if you edit www/userinfo.php and delete all lines about search results (for me from line 162 to 198), user pages could reappear.


4
ghia
Re: Problem with view account page
  • 2010/1/13 0:51

  • ghia

  • Community Support Member

  • Posts: 4953

  • Since: 2008/7/3 1


Did you check the user group permissions for the profile module?

5
jdseymour
Re: Problem with view account page

Quote:

ghia wrote:
Did you check the user group permissions for the profile module?


Thanks for the reply ghia,

Yes, I checked and as webmaster I have access to everything.

6
jdseymour
Re: Problem with view account page

Quote:

Burning wrote:
hi'

Could you tell us more ? Modules installed ?

I had this kind of problem with a module (SimpleContent if I well remember).

Not sure, but if you edit www/userinfo.php and delete all lines about search results (for me from line 162 to 198), user pages could reappear.



altsys, multimenu, xhelp, isearch, xasset, myreviews, news, mediawiki, smartsection, xoopstag, formulaire, smartobject, zentrackxoops, pages, userprofile, protector, privatemsg, thAdmin, liaise, myshop woopra, xinvite, ams, weblinks, cbb, shortcuts, edito, smartfaq, polls, xhld, wf-downloads, smartpartner, donations, and wordbook.

Perhaps one of my older modules causing the problem?

7
Burning
Re: Problem with view account page
  • 2010/1/13 1:59

  • Burning

  • Theme Designer

  • Posts: 1163

  • Since: 2006/8/22


I know that smartfaq has a bug, do not display search results properly (here)

Have you try to comment lines in userinfo.php file ?

8
jdseymour
Re: Problem with view account page

Quote:

Burning wrote:
I know that smartfaq has a bug, do not display search results properly (here)

Have you try to comment lines in userinfo.php file ?


Yes, I commented out the lines. Problem remains.

9
ghia
Re: Problem with view account page
  • 2010/1/13 2:11

  • ghia

  • Community Support Member

  • Posts: 4953

  • Since: 2008/7/3 1


Isn't there a setting in the profile module preferences or somewhere to disable showing of the postings of the user?

You could also try deactivating the modules one by one and see if profile will start running.

10
jdseymour
Re: Problem with view account page

Thanks ghia,

I already checked all settings in the module and in groups. All were fine.

I did disable the modules one at a time. Seems that xasset was the problem. I no longer use it for selling so not much loss. It was just a place holder with a link to my new support site.

Thanks.

Login

Who's Online

51 user(s) are online (30 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 51


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Oct 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits