1
tjmg777
Content in side bar not showing up.
  • 2009/6/25 20:08

  • tjmg777

  • Just popping in

  • Posts: 8

  • Since: 2009/6/25


Does anyone know why I can't get any of my content blocks to show up in side block left?
I am deleting all of the conents in the templete c.

2
ghia
Re: Content in side bar not showing up.
  • 2009/6/25 23:23

  • ghia

  • Community Support Member

  • Posts: 4953

  • Since: 2008/7/3 1


tjmg777, Welcome to the XOOPS forum!

Is this a new site?
Did you set the blocks visible?
Which theme are you using?
Did they show before?
Do they show with the default theme?

3
tjmg777
Re: Content in side bar not showing up.
  • 2009/6/27 14:25

  • tjmg777

  • Just popping in

  • Posts: 8

  • Since: 2009/6/25


This is a new site.
The blocks are set to visable.
I am using the neozone theme.
They have never shown up.
They do show up in the default theme.

I am using the default templete. I am thinking I need to do something with that?

Thanks for taking the time to help me out.

4
AxelF
Re: Content in side bar not showing up.
  • 2009/6/27 15:53

  • AxelF

  • Theme Designer

  • Posts: 238

  • Since: 2004/7/12


Can you plaese show up a link to your website??
Maybe I can found what´s worng when I see the code.


5
ghia
Re: Content in side bar not showing up.
  • 2009/6/27 15:58

  • ghia

  • Community Support Member

  • Posts: 4953

  • Since: 2008/7/3 1


Are you using XOOPS 2.3.3?
Are you talking about the blocks for the left and right columns?
Did you asked this question?
If so, undo your changes. It should work as it is.

6
tjmg777
Re: Content in side bar not showing up.
  • 2009/6/27 19:56

  • tjmg777

  • Just popping in

  • Posts: 8

  • Since: 2009/6/25


I am using XOOPS 2.3.3 now.
I have updated to a different theme and it seems to be working. I think the neozone was for earlier xoops. Anyway I have a new question. I created a custom block and selected it to show up on all pages but when I go to the page it is not there. Its just a link. It does not show up on the default theme either. What am I doing wrong?

7
ghia
Re: Content in side bar not showing up.
  • 2009/6/27 20:22

  • ghia

  • Community Support Member

  • Posts: 4953

  • Since: 2008/7/3 1


Neozone is an older theme, but it works with XOOPS 2.3.3 (Limitation is no Bottom blocks).
Quote:
but when I go to the page it is not there. Its just a link

What do you mean by that? Is there no block title? What type of custom block did you select and what html or php code did you put in?
If possible, provide a URL to your site, so we can see it.

8
tjmg777
Re: Content in side bar not showing up.
  • 2009/6/27 21:14

  • tjmg777

  • Just popping in

  • Posts: 8

  • Since: 2009/6/25


Its hard to explain but I know the solution is simple. I can't get any block i create to show on any page. the only block that show are the "system" ones. no custom one will show. I can show you my site but nothing is there.

9
tjmg777
Re: Content in side bar not showing up.
  • 2009/6/27 21:17

  • tjmg777

  • Just popping in

  • Posts: 8

  • Since: 2009/6/25


My site is zradio1.com
I turned it on along with the error checking I am getting errors so take a look and anybody who can tell a newbe how to fix it would be great.

Update: I got them working so this is where I am at. If you go to my site you will see on the right the option to switch themes. If you switch to the zrblk (neozone) the blocks menu's don't show up on this theme. Fixng this is problem number one. Problem number two is on the original theme page (blackglass) if you look at the links in the menus the top two "listen" and "currently playing" open a new page when clicked on but all the rest open in the same page. How can I get them to do this? They are both Iframes(mod) pages.

Again I'm really thankful for your help. I am new but I am learning a lot.

10
ghia
Re: Content in side bar not showing up.
  • 2009/6/28 7:01

  • ghia

  • Community Support Member

  • Posts: 4953

  • Since: 2008/7/3 1


(Why does your site not respond to www.zradio1.com?)
You should leave the original theme (default) for comparing.
Is it 2.3.3? Your site is saying 2.0.7?
As I said: The unmodified neozone theme is working with blocks in XOOPS 2.3.3.
You must fill in, in the myiframe module admin with the configuration of the pages, the URL that should be showed in the frame. Now it points to itself: /modules/myiframe/index.php?iframeid=1 It should be something as eg /radio.php?x=0&y=1
The new page on selecting is because you specified rel="external" in your block with the links.
If you want more blocks, you must set them visible.

Login

Who's Online

54 user(s) are online (23 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 54


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jul 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits