1
rassim
Today some modules don't work, I need help please!!!!
  • 2009/2/23 18:18

  • rassim

  • Just popping in

  • Posts: 38

  • Since: 2006/4/28


In back Admin, first that I notes is no pic for "Protector" module, then when I click on it Shown me this "HTTP 500 Internal Server Error". I am able to go to preferences, but nothin else. Then I note that on my "Home page" modules "Video Tube", "My Links", My Downloads" don't work, the same error. Debug doesn't show any errors!!! In backend Admin I am still able to go to preferences on all these modules, but nothing else. Didn't download or change anything from the last good working time.

My web site www.bosnaportland.com

2
Anonymous
Re: Today some modules don't work, I need help please!!!!
  • 2009/2/23 18:27

  • Anonymous

  • Posts: 0

  • Since:


You need to raise this with the web-host/server owners.

For an explanatio0n of the error, see this:
http://www.checkupdown.com/status/E500.html

3
trabis
Re: Today some modules don't work, I need help please!!!!
  • 2009/2/23 19:26

  • trabis

  • Core Developer

  • Posts: 2269

  • Since: 2006/9/1 1


 this symbol is being echoed when I access forum.
Did you made changes in encoding?
Read this:
http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=452&t=296962

4
icomuser
Re: Today some modules don't work, I need help please!!!!
  • 2009/2/23 21:17

  • icomuser

  • Just popping in

  • Posts: 8

  • Since: 2009/1/21


changing encoding, shouldn't make a 500 error

it is possible your webhost may have upgraded and is possibly using suexec or something, in which case, if you have any htaccess with php_flags in, you will get an error 500.

5
rassim
Re: Today some modules don't work, I need help please!!!!
  • 2009/2/23 21:39

  • rassim

  • Just popping in

  • Posts: 38

  • Since: 2006/4/28


This is what I don't understand.
List of modules that don't work:
Smartobject
Smartsection
Private messages
User profile
Video Tube
Tiny Editor
My Tabs
Links
My download
Protector (doesn't show ICON)

List of modules that work fine:
System
Tag
XBS Tags
News
Newbb (Forum)
ExtGallery

Why some modules work and some of them not?



6
rassim
Re: Today some modules don't work, I need help please!!!!
  • 2009/2/23 21:44

  • rassim

  • Just popping in

  • Posts: 38

  • Since: 2006/4/28


Now showing me this error when I click on some of these modules:

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@bosnaportland.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.2.11 (Unix) mod_ssl/2.2.11 OpenSSL/0.9.8i DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at bosnaportland.com Port 80

7
icomuser
Re: Today some modules don't work, I need help please!!!!
  • 2009/2/23 22:14

  • icomuser

  • Just popping in

  • Posts: 8

  • Since: 2009/1/21


your server host is definitely doing something..

Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

65 user(s) are online (23 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 65


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jun 30
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits