1
somerussian
Moving to new hosting problem
  • 2008/10/15 4:31

  • somerussian

  • Just popping in

  • Posts: 3

  • Since: 2008/10/15


I have some problems with moving my site to new hosting.
I've copied files and base to new place and updated config files. Site is up and working, but data from db on pages is shown as ???????.
Both old and new bases have cp1251_general_ci encoding, what the problem?
Will appreciate any help :)

P.S. My site is - www.o2promo.ru

2
Anonymous
Re: Moving to new hosting problem
  • 2008/10/15 9:36

  • Anonymous

  • Posts: 0

  • Since:


What XOOPS version are you using?

I suspect that the language files (prob global.php) are set to "utf8" rather than one of the "iso" charactersets.

3
somerussian
Re: Moving to new hosting problem
  • 2008/10/16 3:53

  • somerussian

  • Just popping in

  • Posts: 3

  • Since: 2008/10/15


Xoops version is 2.0.16.
And I didn't catch your idea about language files. There are this lines in /language/russian/global.php:
define('_CHARSET', 'windows-1251');
define('_LANGCODE', 'ru');
File itself has koi-8r encoding.

4
somerussian
Re: Moving to new hosting problem
  • 2008/10/30 10:36

  • somerussian

  • Just popping in

  • Posts: 3

  • Since: 2008/10/15


Need help. I can't edit meta tags even via admin configuration - any russian text is transformed to ????.
SOS...

Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

80 user(s) are online (59 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 1


Guests: 79


Mamba,

more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Nov 30
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits