1
najet
Upgrade from 2.0.13 -> 2.0.18
  • 2008/2/20 15:03

  • najet

  • Just popping in

  • Posts: 1

  • Since: 2008/2/20


Most things seem fine, but when I run checksum.php I get:


./install/index.php missing !
./install/install_tpl.php missing !
./install/makedata.php missing !
./install/passwd.php missing !
./install/style.css missing !
./install/class/cachemanager.php missing !
./install/class/dbmanager.php missing !
./install/class/mainfilemanager.php missing !
./install/class/settingmanager.php missing !
./install/class/textsanitizer.php missing !
./install/img/bg_content_left.gif missing !
./install/img/bg_content_right.gif missing !
./install/img/bg_darkblue.gif missing !
./install/img/bg_table.gif missing !
./install/img/dummy.gif missing !
./install/img/hbar_installer_right.gif missing !
./install/img/hbar_left.gif missing !
./install/img/hbar_middle.gif missing !
./install/img/hbar_right.gif missing !
./install/img/logo.gif missing !
./install/img/no.gif missing !
./install/img/xoops2.gif missing !
./install/img/yes.gif missing !
./install/language/english/finish.php missing !
./install/language/english/install.php missing !
./install/language/english/install2.php missing !
./install/language/english/mysql.lang.data.sql missing !
./install/language/english/welcome.php missing !
./install/sql/mysql.data.sql missing !
./install/sql/mysql.structure.sql missing !
./install/sql/upgrade/mysql.structure.sql missing !
./themes/default/style.css content invalid
./themes/default/styleMAC.css content invalid
./themes/default/styleNN.css content invalid
./themes/default/theme.html content invalid
./themes/zetagenesis/index.html missing !
./themes/zetagenesis/screenshot.gif missing !
./themes/zetagenesis/theme.html missing !
./themes/zetagenesis/css/blocks.css missing !
./themes/zetagenesis/css/content.css missing !
./themes/zetagenesis/css/forms.css missing !
./themes/zetagenesis/css/index.html missing !
./themes/zetagenesis/css/layout-soup.css missing !
./themes/zetagenesis/css/style.css missing !
./themes/zetagenesis/css/xosystpl.css missing !
./themes/zetagenesis/icons/favicon.ico missing !
./themes/zetagenesis/icons/icon.png missing !
./themes/zetagenesis/icons/index.html missing !
./themes/zetagenesis/icons/action/friend.png missing !
./themes/zetagenesis/icons/action/index.html missing !
./themes/zetagenesis/icons/action/pdf.png missing !
./themes/zetagenesis/icons/action/printable.png missing !
./themes/zetagenesis/icons/users/configuration.png missing !
./themes/zetagenesis/icons/users/exit.png missing !
./themes/zetagenesis/icons/users/home.png missing !
./themes/zetagenesis/icons/users/inbox-full.png missing !
./themes/zetagenesis/icons/users/inbox.png missing !
./themes/zetagenesis/icons/users/index.html missing !
./themes/zetagenesis/icons/users/profile.png missing !
./themes/zetagenesis/img/bg-ad-top.png missing !
./themes/zetagenesis/img/bg-left_block.png missing !
./themes/zetagenesis/img/bg-left_blockcontent.gif missing !
./themes/zetagenesis/img/bg-left_blocktitle.png missing !
./themes/zetagenesis/img/blank.gif missing !
./themes/zetagenesis/img/button-hover_bg.png missing !
./themes/zetagenesis/img/button_bg.png missing !
./themes/zetagenesis/img/centerblock-bl.png missing !
./themes/zetagenesis/img/centerblock-br.png missing !
./themes/zetagenesis/img/centerblock-inner.png missing !
./themes/zetagenesis/img/centerblock-inner_old.png missing !
./themes/zetagenesis/img/centerblock-tl.png missing !
./themes/zetagenesis/img/centerblock-tr.png missing !
./themes/zetagenesis/img/form-button.png missing !
./themes/zetagenesis/img/form-input.png missing !
./themes/zetagenesis/img/header-bg-small.png missing !
./themes/zetagenesis/img/header-bg.png missing !
./themes/zetagenesis/img/header-bg_big.png missing !
./themes/zetagenesis/img/header-bg_small.png missing !
./themes/zetagenesis/img/header-logo.png missing !
./themes/zetagenesis/img/header-logo_big.png missing !
./themes/zetagenesis/img/index.html missing !
./themes/zetagenesis/img/input_bg.png missing !
./themes/zetagenesis/img/navbar-bg.png missing !
./themes/zetagenesis/img/table-caption3.png missing !
./themes/zetagenesis/img/table-caption_grey.png missing !
./themes/zetagenesis/xotpl/blockszone.html missing !
./themes/zetagenesis/xotpl/centerblocks.html missing !
./themes/zetagenesis/xotpl/globalnav.html missing !
./themes/zetagenesis/xotpl/index.html missing !
./themes/zetagenesis/xotpl/userbar.html missing !
./themes/zetagenesis/xotpl/xobanner.html missing !
./themes/zetagenesis/xotpl/xobanner_commercial.html missing !
./themes/zetagenesis/xotpl/xofooter.html missing !
./themes/zetagenesis/xotpl/xometas.html missing !
./themes/zetagenesis/xotpl/xoscripts.html missing !
./uploads/index.html missing !
./uploads/rank3dbf8e94a6f72.gif missing !
./uploads/rank3dbf8e9e7d88d.gif missing !
./uploads/rank3dbf8ea81e642.gif missing !
./uploads/rank3dbf8eb1a72e7.gif missing !
./uploads/rank3e632f95e81ca.gif missing !
There are 621 files checked.



Confusing because many of these files are not contained in the install package - also files such as "./install/index.php" are definetly in my install directory.

There also seems to be a conflict between BMsurvey 0.84 and xLanguage 3.0. For xlangauge to work I need at add:
include_once XOOPS_ROOT_PATH.'/modules/xlanguage/api.php';

...to include/common.php

However, when I do this, submitting surveys or designing question surveys produces a 500 internal server error.


What's happening?

2
mrmelhay
Re: Upgrade from 2.0.13 -> 2.0.18
  • 2008/4/3 13:15

  • mrmelhay

  • Just popping in

  • Posts: 1

  • Since: 2007/3/17


And with my site too such problem.
People please help me.
How to eliminate this problem.

3
Nick_James
Re: Upgrade from 2.0.13 -> 2.0.18

Perhaps...

Get the full version of 2.0.18.
Find the missing files and/or folders.
Put them into your local site folder.
Then upload them to your server.
Nicholas James
President - LaDads
www.ladads.info

4
rpilney
Re: Upgrade from 2.0.13 -> 2.0.18
  • 2008/5/23 22:41

  • rpilney

  • Just popping in

  • Posts: 76

  • Since: 2006/1/25


I just did the same thing this week and have the same report but those files are teh ones the instructions tell you to take out. That test file, in my opinion, was made to test full installs. I went back and added manually the files but it worked fine. I had to edit the sessions.php file yesterday so I could login again. It was keeping users out.

Now I think I am having javascript issues because I can't click on smilies and get them to work, can't reply to PM's and where the who's online block is when I click on more it does nothing.

I made a post and I am hopeful to get a reply on that. I looked all day today for the solution. Most of the day the xoops.org site would not load for me. Funny because my site was not loading and that was why I finally upgraded. lol

I put the remember me hack in last night and it works still. Everything else appears to work fine on the site.

Good luck! :)

5
Anonymous
Re: Upgrade from 2.0.13 -> 2.0.18
  • 2008/5/24 9:58

  • Anonymous

  • Posts: 0

  • Since:


Quote:
rpilney wrote:

Now I think I am having javascript issues because I can't click on smilies and get them to work, can't reply to PM's and where the who's online block is when I click on more it does nothing.


Refresh/update the "system" module and clear the /templates_c folder (except for index.html) - might help.

6
rpilney
Re: Upgrade from 2.0.13 -> 2.0.18
  • 2008/5/24 17:32

  • rpilney

  • Just popping in

  • Posts: 76

  • Since: 2006/1/25


thanks for the reply. I failed to mention that I had cleared the cache, templates, sessions, and updated system module as well as optimized the tables.

I get the errors like:

Line 6
char 2
Error Object expected


or

Line 5
Char 3
Error Object doesn't support this property or method.
.../modules/shoutbox/shoutframe.php



I can delete PM's but I can not reply to them.


I can manually put in teh code for a smiley and it will show but I can't click on one from the list and have it show up.


some good news.. the site is loading much much better. Just loads with erros on the the page and have 3 items I need to function that don't.

Thanks again! :)

7
rpilney
Re: Upgrade from 2.0.13 -> 2.0.18
  • 2008/5/24 20:17

  • rpilney

  • Just popping in

  • Posts: 76

  • Since: 2006/1/25


ok I figured out the cuase now just for the solution.

My theme does not work with the upgrade. I used the theme that is on the xoops.org page and comes with the upgrade and everything works.

sooo... how do I get the old theme to work with the new upgrade?

thanks!

Login

Who's Online

234 user(s) are online (148 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 234


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Apr 30
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits