21
slyss
Re: mxdirectory 3.01 RC1 blank page
  • 2006/11/30 23:53

  • slyss

  • Quite a regular

  • Posts: 343

  • Since: 2006/1/26


Quote:

tripmon wrote:
There will be a final release which will resolve your issues once 2.2.5 final is released and can be tested.


ok but do you know when ? (date ?)

thanks a lot

22
slyss
Re: mxdirectory 3.01 RC1 blank page
  • 2006/12/1 18:44

  • slyss

  • Quite a regular

  • Posts: 343

  • Since: 2006/1/26


i wait for this answer because i need to know it...

thanks ...

23
slyss
Re: mxdirectory 3.01 RC1 blank page
  • 2006/12/3 12:26

  • slyss

  • Quite a regular

  • Posts: 343

  • Since: 2006/1/26


up .... anyone ?

24
slyss
Re: mxdirectory 3.01 RC1 blank page
  • 2006/12/10 17:46

  • slyss

  • Quite a regular

  • Posts: 343

  • Since: 2006/1/26


...

... it's real?

nobody can answer me ?...

please...

25
vinit
Re: mxdirectory 3.01 RC1 blank page
  • 2007/9/29 9:24

  • vinit

  • Just can't stay away

  • Posts: 530

  • Since: 2004/1/10


This one works fine with default theme, but doesn't work with morphogenesis based themes.

Also Following error are noticed in both default and morphogenesis based themes

Notice: Undefined index: 0 in file /modules/mxdirectory/include/functions.php line 278
Notice: Undefined offset: 0 in file /modules/mxdirectory/include/functions.php line 278
Notice: Undefined index: 0 in file /modules/mxdirectory/include/functions.php line 278
Notice: Undefined offset: 0 in file /modules/mxdirectory/include/functions.php line 278
Notice: Undefined index: 0 in file /modules/mxdirectory/include/functions.php line 278
Notice: Undefined offset: 0 in file /modules/mxdirectory/include/functions.php line 278


Any one got this going with morphogenesis based themes ?
.

26
vinit
Re: mxdirectory 3.01 RC1 blank page
  • 2007/9/30 12:06

  • vinit

  • Just can't stay away

  • Posts: 530

  • Since: 2004/1/10


Ok got this fixed. A very small change and now things working great :)

in mxdirectory/index.php line no 37
function add_header($tpl_source, &$xoopsTpl)
{
    return "<?php echo $xoops_module_header?>n".$tpl_source;
}




Added single quotes to $xoops_module_header, somehow this variable is getting null value resulting into a statement echo ; in final template for rendernation and there its getting crashed. so new code would look like this

function add_header($tpl_source, &$xoopsTpl)
{
    return "<?php echo '$xoops_module_header'?>n".$tpl_source;
}


Things working fine for me, i hope it does work good for you guys too...
.

Login

Who's Online

68 user(s) are online (31 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 68


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Aug 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits