1
sabahan
? and & symbol in url problem
  • 2006/12/30 3:11

  • sabahan

  • Quite a regular

  • Posts: 317

  • Since: 2006/3/4 5


Sometime i will see question mark ? and & symbol appeared
in my URL...and i think it is causing problem logging into my site which happened once in a while

http://www.mysite.com/?&&
http://www.mysite.com/&
http://www.mysite.com/index.php?

why is this happening ?

how do i fix it ?

what is the meaning of the symbol...

i have this in htaccess..i've removed it but i still can see the symbol sometime in my url...
RewriteEngine On
RewriteCond 
%{HTTP_HOST} ^mysite.com$
RewriteRule ^(.*)$ http://www.mysite.com/$1 [R=301,L]
ErrorDocument 400 http://www.mysite.com
ErrorDocument 401 http://www.mysite.com
ErrorDocument 403 http://www.mysite.com
ErrorDocument 404 http://www.mysite.com
ErrorDocument 500 http://www.mysite.com
IndexIgnore *

2
sabahan
Re: ? and & symbol in url problem
  • 2006/12/31 10:43

  • sabahan

  • Quite a regular

  • Posts: 317

  • Since: 2006/3/4 5


bump

3
m0nty
Re: ? and & symbol in url problem
  • 2006/12/31 17:14

  • m0nty

  • XOOPS is my life!

  • Posts: 3337

  • Since: 2003/10/24


it's pretty normal.. dunno why it happens tho, as it can be a number of reasons, but it's doubtful that is what caused you not to be able to login..

i would remove the .htaccess rewrite rule as that may have consequences as a whole under other conditions.

i would start looking for other reasons, turn debug on and see what that throws up.

Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

69 user(s) are online (43 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 69


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Dec 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits