1
arrakis
MyMenu 1.4 not working with Xoops 2.0.15?
  • 2006/9/18 11:01

  • arrakis

  • Just popping in

  • Posts: 50

  • Since: 2004/10/1


I installed MyMenu 1.4, the installation complete successfully but then once you go to add a link then nothing happens, no error but no link.

I checked all the permission and settings and all is fine, so the latest XOOPS is not compatible with MyMenu?

What other module I can use instead of MyMeny? It's a crucial module on the site I'm building.

UPDATE: I thought it could be a server problem, so I installed XOOPS 2.0.15 with MyMenu 1.4 on another server that I use for testing, and where usually everything works fine, and it's still not working here too :(

UPDATE2: I think that the new XOOPS has problems with some modules, I tried MyMenu and is not working in two different servers. Then I tried IMenu and works on one server but not in the other. In the end I used MultiMenu and it works very good now on both servers.

2
McDonald
Re: MyMenu 1.4 not working with Xoops 2.0.15?
  • 2006/9/18 12:04

  • McDonald

  • Home away from home

  • Posts: 1072

  • Since: 2005/8/15


Try otherwise MultiMenu.
This has also possiblities for dropdown menu's etc.
There are 2 version of MultiMenu: 1 for 8 menu's and 1 for 16 menu's.

3
arrakis
Re: MyMenu 1.4 not working with Xoops 2.0.15?
  • 2006/9/18 12:18

  • arrakis

  • Just popping in

  • Posts: 50

  • Since: 2004/10/1


Quote:

McDonald wrote:
Try otherwise MultiMenu.
This has also possiblities for dropdown menu's etc.
There are 2 version of MultiMenu: 1 for 8 menu's and 1 for 16 menu's.


Thanks :) In the end I installed it and it is wonderful! Also working very good.

Login

Who's Online

208 user(s) are online (43 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 208


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Feb 29
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits