11
jdseymour
Re: forum module problem

Glad to help. BTW see my Newbb 2 Tutorials any suggestions on new tutorials will be welcome.

12
bassyard
Re: forum module problem
  • 2005/5/17 18:32

  • bassyard

  • Not too shy to talk

  • Posts: 157

  • Since: 2003/10/5


Quote:

jdseymour wrote:
Are you using phpmyadmin? If so try "Repair Database"


I'm having the a similar problem after deleting old posts and syncing the forum/topics in the admin section...

I've looked for the Repair Database thing but haven't found it, can somebody tell me where I should find it asap plz?

Thanx you in advance

13
bassyard
Re: forum module problem
  • 2005/5/18 10:41

  • bassyard

  • Not too shy to talk

  • Posts: 157

  • Since: 2003/10/5


PLz is there somebody who can help me out?

14
Dave_L
Re: forum module problem
  • 2005/5/18 12:57

  • Dave_L

  • XOOPS is my life!

  • Posts: 2277

  • Since: 2003/11/7


I assume you're getting "errno: 145" ?

In phpMyAdmin, select the database, select the checkbox to the left of the table that's giving that error, then use the pulldown menu near the bottom: "With selected: Repair table"

15
bassyard
Re: forum module problem
  • 2005/5/18 13:12

  • bassyard

  • Not too shy to talk

  • Posts: 157

  • Since: 2003/10/5


Thanks Dave_L!!!!!

It works again!

Can you tell me what caused this problem, so I can try to avoid it in the future?

Thnx alot!!!

16
Dave_L
Re: forum module problem
  • 2005/5/18 13:17

  • Dave_L

  • XOOPS is my life!

  • Posts: 2277

  • Since: 2003/11/7


I'm not sure why the table got "broken". I've seen it happen occasionally with tables that are modified frequently.

Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

73 user(s) are online (41 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 73


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jul 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits