11
jdseymour
Re: forum module problem

Glad to help. BTW see my Newbb 2 Tutorials any suggestions on new tutorials will be welcome.

12
bassyard
Re: forum module problem
  • 2005/5/17 18:32

  • bassyard

  • Not too shy to talk

  • Posts: 157

  • Since: 2003/10/5


Quote:

jdseymour wrote:
Are you using phpmyadmin? If so try "Repair Database"


I'm having the a similar problem after deleting old posts and syncing the forum/topics in the admin section...

I've looked for the Repair Database thing but haven't found it, can somebody tell me where I should find it asap plz?

Thanx you in advance

13
bassyard
Re: forum module problem
  • 2005/5/18 10:41

  • bassyard

  • Not too shy to talk

  • Posts: 157

  • Since: 2003/10/5


PLz is there somebody who can help me out?

14
Dave_L
Re: forum module problem
  • 2005/5/18 12:57

  • Dave_L

  • XOOPS is my life!

  • Posts: 2277

  • Since: 2003/11/7


I assume you're getting "errno: 145" ?

In phpMyAdmin, select the database, select the checkbox to the left of the table that's giving that error, then use the pulldown menu near the bottom: "With selected: Repair table"

15
bassyard
Re: forum module problem
  • 2005/5/18 13:12

  • bassyard

  • Not too shy to talk

  • Posts: 157

  • Since: 2003/10/5


Thanks Dave_L!!!!!

It works again!

Can you tell me what caused this problem, so I can try to avoid it in the future?

Thnx alot!!!

16
Dave_L
Re: forum module problem
  • 2005/5/18 13:17

  • Dave_L

  • XOOPS is my life!

  • Posts: 2277

  • Since: 2003/11/7


I'm not sure why the table got "broken". I've seen it happen occasionally with tables that are modified frequently.

Login

Who's Online

55 user(s) are online (27 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 55


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jul 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits