xoops forums

kside

Just popping in
Posted on: 2005/3/2 14:38
kside
kside (Show more)
Just popping in
Posts: 16
Since: 2002/2/18
#1

news1.3.2/ koivi 1.05.1/two editor windows/areas

Hello helpers,
i think i read something similiar somewhere , but i did not found it again , so sorry in advance if this request is double entry.

i use news module 1.3.1 rc1 and koivi editor 1.05.1.
when i want to post an article both windows (the scoop, extended text) are there two times, of which only one is possible to enter text. after approve/save the texts (without title) are not saved to the database.
when i switch in preferences to dhtml editor, the result is, that i have one window as dhtlm version and the other still as koivi version.
this phanomen occured after i updated (overwrited) koivi files from 1.04.1 to actual version.


thanks for your help in advance

karin

samuels

Quite a regular
Posted on: 2005/3/2 22:55
samuels
samuels (Show more)
Quite a regular
Posts: 249
Since: 2003/10/30
#2

Re: news1.3.2/ koivi 1.05.1/two editor windows/areas

I need more details. Browser name and version e.t.c
It seems to be a cache problem, try clearing your browser cache.

kside

Just popping in
Posted on: 2005/3/3 20:37
kside
kside (Show more)
Just popping in
Posts: 16
Since: 2002/2/18
#3

Re: news1.3.2/ koivi 1.05.1/two editor windows/areas

thanks for your reply, same problem in i.e.6.0 and mozilla/firefox 1.0. i am running several XOOPS sites (2.0.9.2) in the same time on same server, updated all of them with new news module and koivi version, but this bug is not with all the sites (i now something different must be done by me at any time of the process, but dont know what)..
as i had to find a quick solution, i helped myself meanwhile by choosing an editor, that dont exists on my system, so only koivi could be displayed and oh wonder it is working...

samuels

Quite a regular
Posted on: 2005/3/6 18:17
samuels
samuels (Show more)
Quite a regular
Posts: 249
Since: 2003/10/30
#4

Re: news1.3.2/ koivi 1.05.1/two editor windows/areas

Ok if you can use firefox take a look to the javascript console. I want to know if you see some error.

kside

Just popping in
Posted on: 2005/3/7 23:02
kside
kside (Show more)
Just popping in
Posts: 16
Since: 2002/2/18
#5

Re: news1.3.2/ koivi 1.05.1/two editor windows/areas

thanks for your help and sorry for my stupidness, finaly found my mistake, its very easy, forgot to uncomment:
$sform->addElement($editor,true);

and
$sform->addElement($editor2,false);

in modules/news/include/storyform.inc.php

now everything is working fine
sorry

samuels

Quite a regular
Posted on: 2005/3/8 23:48
samuels
samuels (Show more)
Quite a regular
Posts: 249
Since: 2003/10/30
#6

Re: news1.3.2/ koivi 1.05.1/two editor windows/areas

Thx for advise, one bug less