xoops forums

Sintez

Just popping in
Posted on: 2004/11/29 0:44
Sintez
Sintez (Show more)
Just popping in
Posts: 37
Since: 2002/9/20
#1

P-Myalbum - help me!

I was upgraded myalbum 1.1.3 to P- myalbum

All ok, but when i click on myalbym - does not wot work!
no reaction!
same with categories when i click on some categorie of photos - no happened. no reaction. i can't see list of photos!! i think it depended of templates. but all templates i was deleted and gererated 1000000 times!

Somebody can help me ?

you can check it on www.anestudents.ru

loukaum

Just popping in
Posted on: 2004/11/29 3:17
loukaum
loukaum (Show more)
Just popping in
Posts: 93
Since: 2003/11/2
#2

Re: P-Myalbum - help me!

Did you deleted the cache?
turn the debug 'on', and post the error message!

GIJOE

Quite a regular
Posted on: 2004/11/29 4:41
GIJOE
GIJOE (Show more)
Quite a regular
Posts: 265
Since: 2003/8/13
#3

Re: P-Myalbum - help me!

Perhaps, it's an issue of templates.
Try default templates set.

Sintez

Just popping in
Posted on: 2004/11/29 10:17
Sintez
Sintez (Show more)
Just popping in
Posts: 37
Since: 2002/9/20
#4

Re: P-Myalbum - help me!

How to delete cache?
I turned on debuf mode, but no error message!

Default template - no help

GIJOE

Quite a regular
Posted on: 2004/11/29 20:07
GIJOE
GIJOE (Show more)
Quite a regular
Posts: 265
Since: 2003/8/13
#5

Re: P-Myalbum - help me!

- go to system admin -> preferences -> general
- change "Default template set" as "default"

And Don't forget updating myAlbum-P in modules admin.

Sintez

Just popping in
Posted on: 2004/11/30 12:20
Sintez
Sintez (Show more)
Just popping in
Posts: 37
Since: 2002/9/20
#6

Re: P-Myalbum - help me!

2 GIJOE Its don't help! :((((

My users will kill me :(

when click on on Myalbum in main menu goes there
modules/myalbum
and page not opening!

please help!! www.anestudents.ru