1
Kainaij
Mozilla issue with NewBB 2.0...
  • 2004/11/23 20:08

  • Kainaij

  • Quite a regular

  • Posts: 256

  • Since: 2004/10/5


My categories and thus my forums are not displaying properly in Mozilla 1.7.3. They are displaying properly in both the latest Firefox and IE. See this image to see problem.

Label 1 is pointing to what I do not want to see and for no known reason label 2 shows my last category with its 1 forum showing properly.

Go to my site athttp://blackfootcountry.com to see it. Any help would be welcome.

Specs:
Globalhosting.com
NewBB RC3
Latest Xoops


2
brash
Re: Mozilla issue with NewBB 2.0...
  • 2004/11/23 21:54

  • brash

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 2206

  • Since: 2003/4/10


It's probably due to that second rate theme you are using . Are you using custom templates at all? Have you tried updating the NewBB module for the module admin section?

3
Kainaij
Re: Mozilla issue with NewBB 2.0...
  • 2004/11/23 23:12

  • Kainaij

  • Quite a regular

  • Posts: 256

  • Since: 2004/10/5


Hehe yeah, my plan was to get the modules that I like and then try something with smarty. I was going to go full bore with smarty but got intimidated. I know I'll have to take another look soon.

Are there any good professional templates to purchase while I get the nerve to look into smarty?

Thanks for the feedback.

4
Kainaij
Re: Mozilla issue with NewBB 2.0...
  • 2004/11/27 21:14

  • Kainaij

  • Quite a regular

  • Posts: 256

  • Since: 2004/10/5


Funny thing, I just tested the site with the XOOPS default theme and the problem still persists in Mozilla. What could it be?

5
Kainaij
Re: Mozilla issue with NewBB 2.0...
  • 2004/11/28 22:05

  • Kainaij

  • Quite a regular

  • Posts: 256

  • Since: 2004/10/5


Leave it to me to put two and two together THREE days later. I now know that your wink was for the reason that it was your template that I was using. Talk about "loser" .

6
Anonymous
Re: Mozilla issue with NewBB 2.0...
  • 2004/11/28 22:23

  • Anonymous

  • Posts: 0

  • Since:


Please try the latest release on dev.xoops.org the finalpreview. Did this also happen to you by visiting the testsite?http://www.xoops2.org

7
Kainaij
Re: Mozilla issue with NewBB 2.0...
  • 2004/11/30 2:47

  • Kainaij

  • Quite a regular

  • Posts: 256

  • Since: 2004/10/5


I just took a look with Mozilla, the xoops2 site forums rendered fine. I will try your suggestions, thanks.

Login

Who's Online

84 user(s) are online (55 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 84


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Apr 30
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits