1
Sama
Re: Using HTML in Mail Users under System?
  • 2009/9/20 7:19

  • Sama

  • Just popping in

  • Posts: 3

  • Since: 2009/9/18


Var mail_body no define this is a error.

and i have a problem to change to 2.4.0 is no posible.

Notice: Undefined variable: mail_body in file /modules/system/admin/mailusers/mailform.php line 87
Queries
SET NAMES 'latin1'
SELECT * FROM config WHERE (conf_modid = '0' AND conf_catid = '1') ORDER BY conf_order ASC
SELECT sess_data, sess_ip FROM session WHERE sess_id = '027f60a0d483b22ef645aa3d2ed336e0'
SELECT * FROM users WHERE uid = '4'
SELECT * FROM modules WHERE dirname = 'system'
SELECT * FROM modules WHERE (hasadmin = '1' AND isactive = '1') ORDER BY weight ASC, mid ASC
SELECT * FROM modules WHERE dirname = 'news'
SELECT * FROM config WHERE (conf_modid = '6') ORDER BY conf_order ASC
SHOW TABLES
SELECT * FROM weblinks_config2 ORDER BY conf_id ASC
SELECT * FROM weblinks_category WHERE pid=0 ORDER BY orders, cid
SELECT * FROM groups WHERE groupid != '3'
Total: 12 queries
Blocks
Total: 0 blocks
Extra
Token Validation: No valid token found in request/session
Included files: 123 files
Memory usage: 4844032 bytes
Timers
XOOPS took 0.121 seconds to load.
XOOPS Boot took 0.028 seconds to load.
Module init took 0.093 seconds to load.



2
Sama
Re: Using HTML in Mail Users under System?
  • 2009/9/18 11:00

  • Sama

  • Just popping in

  • Posts: 3

  • Since: 2009/9/18


I have v2.3.3, but i get a blank page on admin module message, i use inbetween.



3
Sama
Re: send email with html to site members
  • 2009/9/18 10:50

  • Sama

  • Just popping in

  • Posts: 3

  • Since: 2009/9/18


Quote:

tzvook wrote:
OK ... found the little error in it: ( missed the 'name'=>'description' before )

the full code for mailform.php (line 82) should be:

include_once(XOOPS_ROOT_PATH "/class/xoopseditor/inbetween/forminbetweentextarea.php");
$body_text = (new XoopsFormInbetweenTextArea(array('caption'=> $body_caption'name'=>'mail_body''value'=>$mail_body'width'=>'100%''height'=>'250px'),true));



So now as far as I tested all if fine and hack is great.
I would really like to get more test reports, though I tested it quite a bit under 2.2.3 , and inbetween is functioning well in here ... pictures path, smilies ... all is good ....

I think it'll be a nice addition to the core ( 2.2.5 ... ??? ... phppp ? ) ... with a wysiwyg selection box and all .... after all it's a long awaited option for a lot of users


Sorry, you can help me, I change a code, but i have same problem, blank page. my version of XOOPS 2.3.3




TopTop



Login

Who's Online

305 user(s) are online (151 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 305


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jun 30
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits