1
porckchop
Re: New Reviews module (AM Reviews) preview
  • 2008/12/15 0:07

  • porckchop

  • Just popping in

  • Posts: 4

  • Since: 2008/11/28


Hi ive currently installed the amreviews alpha and set it up, you know all the categories ect. now when i try to add a review it just ends up on the same page again and doesnt add anything, no errors nothing. Am i missing anything? I would really appreciate any help. As i seem to be the only one with this issue i see. so far ive seen a few sites that have it up and running.

my webserver:
iis 6
latest version of zendcore with php&mysql
xoops 2.3.2a



2
porckchop
Re: Zen Cart Module
  • 2008/11/30 1:12

  • porckchop

  • Just popping in

  • Posts: 4

  • Since: 2008/11/28


Is there any support for this module? I mean its hard to get support for it. Hell it wont even install for me. It just gives me : unable to install error(s): and shows nothing only giving me an option to return to the modules page again. I mean does this freakin mod even work? BTW i already have a zen cart store running and setup, i just cant get it integrated with xoops. any sugjestions??

Webserver Specs:

Windows 2003 Data Center
IIS
Latest ZendCore Php & Mysql
Costume Sessions : on (just how it states.)

I mean help would be appreciated. Thank you




3
porckchop
xoops 2.3.2a installation Problem <-- ATTENTION DEVS - NEEDS SPECIAL ATTENTION -
  • 2008/11/28 21:44

  • porckchop

  • Just popping in

  • Posts: 4

  • Since: 2008/11/28


We've been trying to get XOOPS 2.3.2a to work on one of our webservers which is running
-Windows 2003 DataCenter
-IIS
_Zendcore MySQL 5.0.18 & PHP 5.2.4 (which is the latest of both MySQL & php)
-With all required php ext
-all read/write permission done correctly
-error handling turned on

We've followed the step-by-step installation. Everything when well, but when you visit the site its nothing but a blank page. Now i know & i have read a few post on this subject. We have also checked out the faq, and every tip & suggestion regarding this issue, but nothing of whats said has fixed the issue infact i dont see why there is such a lack of support for this issue. Bottom line is that we would like to see how XOOPS works and we havent been able to see anything. Can anyone prefferably a dev or someone whos gotten this 100% resolve give us some feedback?
or maybe direct us to a cms that can integrate with zendcore just like XOOPS does. Thank You! for your time..

BTW: WE HAVE READ EVERY LINK, FAQ, TROUBLESHOOT.

******************ISSUE RESOLVED***************
-FOR THOSE OF YOU WHICH HAVE HAD THE SAME ISSUE AND COULDNT TAKE ADVANTAGE OF THE HELP OFFERED, HERE'S THE FIX: MAKE SURE THAT IUSR account has Modify permissions to the Cache, templates_c, & uploads directory EVEN THOUGH SETTING THE PERMISSIONS TO "MODIFY" CAN PRESENT A SECURITY ISSUE, THERE ARE MANY OTHER WAYS AROUND SECURING YOUR SERVER.
O.k.

I guess this topic can be closed thanks again.

PC planet




TopTop



Login

Who's Online

246 user(s) are online (75 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 246


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Mar 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits