1
bprado
Re: need a RSS Reader!!!
  • 2011/3/31 15:26

  • bprado

  • Not too shy to talk

  • Posts: 103

  • Since: 2008/9/9 1


wishcraft i installed the module, and put the feed url link and nothing is getting displayed, this is the rss feed url: http://www.bodybuildinglatino.com/foros/external.php?type=RSS2

and this is the rss reader: http://www.bodybuildinglatino.com/mod ... ator/index.php?id=4&cid=1



2
bprado
Re: need a RSS Reader!!!
  • 2011/3/23 19:09

  • bprado

  • Not too shy to talk

  • Posts: 103

  • Since: 2008/9/9 1


I will test it, thk for your answer



3
bprado
need a RSS Reader!!!
  • 2011/3/23 18:33

  • bprado

  • Not too shy to talk

  • Posts: 103

  • Since: 2008/9/9 1


any good rss reader for Xoops???

i need a good and strong one!!!




4
bprado
Any update for Xoops Care Module?
  • 2011/1/19 21:45

  • bprado

  • Not too shy to talk

  • Posts: 103

  • Since: 2008/9/9 1


Anyone know if the Xoops Care Module developed by instant-zero is compatible with the last's versions of Xoops, for example the 4.5???

Also wich module you recommend to use instand Xoops Care?? there is another module that make the same thing???

thk for the help!



5
bprado
Re: Added Facebook Social plugins, kindly comment...
  • 2011/1/19 19:59

  • bprado

  • Not too shy to talk

  • Posts: 103

  • Since: 2008/9/9 1


where i can find information of how to integrate comments of facebook in xoops?



6
bprado
Re: Broken theme
  • 2010/10/25 15:09

  • bprado

  • Not too shy to talk

  • Posts: 103

  • Since: 2008/9/9 1


I get this same problem, was playing with the themes and now in my main user i have a blank page, i delete the folder, do everything can cant change the theme in my main user, every other user is ok.

i need to put on that user the defaul theme!!

any help?



7
bprado
Re: Webinstall and reCaptcha
  • 2010/3/5 18:53

  • bprado

  • Not too shy to talk

  • Posts: 103

  • Since: 2008/9/9 1


idk, if this is a error or what?

in the begin i believe it was something wrong in my code, but i tested in this site (xoops.org) and happen this same.

If the user write the first word good, and wrong the second word the user still can register (pass the recaptcha).

So that is a normal behavior? or this a error in the code???

Edit: btw, i tested on the site http://recaptcha.net/ , and there you have to write good the 2 words to pass the recaptcha, i believe we are missing something in the code



8
bprado
Re: Webinstall and reCaptcha
  • 2010/3/5 18:13

  • bprado

  • Not too shy to talk

  • Posts: 103

  • Since: 2008/9/9 1


I have a question.

This line in the config determine how many correct chars form the 2 words the user need to pass the confirmation???

"num_chars" => 4, // Maximum characters



9
bprado
Re: Captcha for Comments for All Users
  • 2010/2/25 13:38

  • bprado

  • Not too shy to talk

  • Posts: 103

  • Since: 2008/9/9 1


I have the same problem!!!

Any solution?



10
bprado
Re: Problem downloading Xoops 2.4.4
  • 2010/2/10 16:04

  • bprado

  • Not too shy to talk

  • Posts: 103

  • Since: 2008/9/9 1


yeah, i change for a chinnese mirror and is working, but i have to use the direct link, the autodownload is not working for me




TopTop
(1) 2 3 4 ... 8 »



Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

65 user(s) are online (34 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 65


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jan 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits