1
chrisgoat
Re: Remove menu at top
  • 2005/8/1 21:13

  • chrisgoat

  • Just popping in

  • Posts: 6

  • Since: 2005/5/24


Should have known that thanks for the info!



2
chrisgoat
Remove menu at top
  • 2005/8/1 4:14

  • chrisgoat

  • Just popping in

  • Posts: 6

  • Since: 2005/5/24


Does anyone know how to remove the menu at the top of my website.
all the links that are on my website are in the main menu There is a list at the top of the website like below how can I remove these.

DeathWeb • News • Forum • Voting • Members • Downloads • Links • FAQ • Contact
Thanks for any help.



3
chrisgoat
Re: html don´t work in xoops 2.2
  • 2005/7/16 20:08

  • chrisgoat

  • Just popping in

  • Posts: 6

  • Since: 2005/5/24


I have learned from hit and mis that when makeing a new block, for the html code to work you must look at the bottom of the new block and find Content Type from there select Auto Format smiles enabled and the code will work.
Hope this helps..



4
chrisgoat
Help with xoops and phpbb
  • 2005/7/16 15:03

  • chrisgoat

  • Just popping in

  • Posts: 6

  • Since: 2005/5/24


Just wonder if anyone knows how I can intergrate my phpbb2 with the xoop site I have the phpbb2 setup and it is running fine.
I was wondering if there is a way that when a person logs into my xoop site it will log them into the phpbb2 forum as well, saveing them from haveing to login twice. I have the xoop site and the phpbb2 useing the same database.
Just not sure how to go about it.
Thanks.
Chris



5
chrisgoat
NEW XOOPS WEBSITE :>
  • 2005/7/12 16:52

  • chrisgoat

  • Just popping in

  • Posts: 6

  • Since: 2005/5/24


Check it out New XOOPS Website For gamers!!!
http://xxdeathmakerxx.com
Check it out!!!



6
chrisgoat
New to XOOPS need some help
  • 2005/6/24 20:01

  • chrisgoat

  • Just popping in

  • Posts: 6

  • Since: 2005/5/24


Hello all hoping to get some help I have recently installed XOOPS and all runs good I have it running on a apache, php, MySQL on windows xp pro all updated with the newest versions.
Everything seems to be running sooth but I am having problems with permissions seems that it is hard to get windows to allow right permission I mean as far as people being able to upload pic, etc it seems that for some reason it will allow uploading of avitars but nothing else, anyone know what exactly I have to do to allow for uploads to this system.
Not sure but from what I have read you have to enable 777 permissions to the folder and in windows xp pro I have enabled sharing but does not seem to work.
I have tried using my ftp client program and it will not change to the 777 any help on this would be great.
Thank You
Chris




TopTop



Login

Who's Online

61 user(s) are online (39 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 61


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jul 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits