51
DobePhat
Re: "PHP Access violation..?
  • 2008/4/28 15:27

  • DobePhat

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 656

  • Since: 2003/4/15


thanks for the pointers.

Im again thinking this MAY be XOOPS upgrade related as thats the only real variable thats changed since this has started happening.

On a php forum I was told its be a good idea to let you know I was on IIS as opposed to apache.

:(



52
DobePhat
Re: "PHP Access violation..?
  • 2008/4/27 22:26

  • DobePhat

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 656

  • Since: 2003/4/15


Recently applied Mastop publish.
And now its way more often.
Uninstall still there.

Does anyone see this error when visiting site? thanks
site



53
DobePhat
Re: "PHP Access violation..?
  • 2008/4/27 21:39

  • DobePhat

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 656

  • Since: 2003/4/15


Ive changed this title because I no longer believe it was a result of the upgrade. Now thinking it was an overload of spiders and crawlers from a recent site submission tool foray?

Have never had this PHP error before but it seems to be more server related than XOOPS related at this point. It just all seemed to coincide at the time of our upgrade. As of now cant duplicate this error enough to attribute to anything otherwise.

Thanks.

But if anyone knows what kind of things cause these kind of PHP errors this might be a good topic to add too.



54
DobePhat
Re: "PHP Access violation..?
  • 2008/4/27 19:56

  • DobePhat

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 656

  • Since: 2003/4/15


Have been troubleshooting for some time now cant figure this out:
Ever since upgrading to XOOPS 2.0.18.1

It oocurs so randomly, but enough.

PHP has encountered an Access Violation at 01D0E18C

What could be causing this? From my research it appears to be either a result of lack of PHP permission, or exhausted resource. But what in the install would have resulted in this?

Thanks for any advice.

PHP version 5.2
MYsql 5.0
Protector version 3.04 (although have tried debugging with this disabled as well)


:(

update
Well I dunno Its happening too randomly to track. Along with the upgrade we also installed a few new modules and Frameworks.
Perhaps something is off in the configs. So will check that out too.



55
DobePhat
Re: safari Main Menu Conflict-Theme?
  • 2008/4/25 19:45

  • DobePhat

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 656

  • Since: 2003/4/15


Thanks we finally figured out it was an older version of safari (2.1) that a few members had that was not working with.

Chalking it up to a older browser bug.

Thanks for your helpful info!



56
DobePhat
safari Main Menu Conflict-Theme?
  • 2008/4/23 15:18

  • DobePhat

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 656

  • Since: 2003/4/15


Looking to see if a user reported issue is common and what the error could possible be.

Scenario:

Platform:Mac
Browser:Safari
Theme:
morphogenesis variant:


Issue:
The main menu loads and appears to function briefly upon site load. But after the entire page is loaded all links from Main menu and user menu are essentially null.


we have no doubt this is a theme related issue (and how we modified it perhaps)- But was just wondering if this is indeed happening to other mac/safari users.

And if anyone knows in general what might be causing it.

Thanks in advance for your input:

Site is Here to view-4.22.08 version



57
DobePhat
Re: Protector... what on earth does it all mean?
  • 2008/4/23 15:12

  • DobePhat

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 656

  • Since: 2003/4/15


Is there a site or any documentation specific to this modules settings and how tweaking them effects your site?

It seems like there are so many variables..

Thanks!



58
DobePhat
Re: About Mastop Publish module
  • 2008/4/21 1:59

  • DobePhat

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 656

  • Since: 2003/4/15


This is a great content module and have it working on other sites but having trouble with this one. Anyone have any idea about a permission issue or MySQL problem?

thanks



59
DobePhat
Re: Mastop Publish module-Error
  • 2008/4/20 15:32

  • DobePhat

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 656

  • Since: 2003/4/15


Ditto-
Same problem...

Permission error?
Anyone have a clue to this? Been searching this site and the net for a few days on this one.

version 1.1 of mastop.

Got the menu to work, but cant seem to add content. Get that "database error".


Thanks



60
DobePhat
Re: Notifications (email) for Private Message (PM) in Inbox?
  • 2008/3/26 21:07

  • DobePhat

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 656

  • Since: 2003/4/15


I think there is a Hack for this.
i was going to try it out soon, but if you do a search for it you may find it.





TopTop
« 1 ... 3 4 5 (6) 7 8 9 ... 54 »



Login

Who's Online

53 user(s) are online (23 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 53


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Aug 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits