xoops forums

Forum Index


Board index » All Posts (Dante7237)




Dante7237

Friend of XOOPS
Posted on: 2015/9/30 14:57
Dante7237
Dante7237 (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 288
Since: 2008/5/28
#41

Re: XOOPS standardizes its Documentation on GitBook Platform

I should probably get around to reading these darnit. :)


Dante7237

Friend of XOOPS
Posted on: 2015/9/30 14:48
Dante7237
Dante7237 (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 288
Since: 2008/5/28
#42

Re: Publisher 1.02 RC-1 available for testing

Here are my settings:
Resized Image


Dante7237

Friend of XOOPS
Posted on: 2015/9/30 14:46
Dante7237
Dante7237 (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 288
Since: 2008/5/28
#43

Re: Publisher 1.02 RC-1 available for testing

The html setting isn't it.
The formatting was correct when initially creating the article.
The trouble occurs when editing an existing article.
If you edit from admin side (via mod admin) it saves, but unparsed. If edited from user side, it deletes the post after/during save.


Dante7237

Friend of XOOPS
Posted on: 2015/9/29 16:41
Dante7237
Dante7237 (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 288
Since: 2008/5/28
#44

Re: Publisher 1.02 RC-1 available for testing

Also note this: "Published by Visitor" in the above pic. I'm clearly NOT a "visitor".


Dante7237

Friend of XOOPS
Posted on: 2015/9/29 16:36
Dante7237
Dante7237 (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 288
Since: 2008/5/28
#45

Re: Publisher 1.02 RC-1 available for testing

Here's the results after editing an existing article from the module admin side. It saved, but saved unparsed html.
When seeing this before, it was precurser to the article disappearing, but would format correctly after a screen refresh.
This doesn't format correctly even after a screen refresh.
Resized Image


Dante7237

Friend of XOOPS
Posted on: 2015/9/29 15:57
Dante7237
Dante7237 (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 288
Since: 2008/5/28
#46

Re: Publisher 1.02 RC-1 available for testing

Yeah it still deletes the article.
I changed to xbootstrap, I did a system and publisher module update, I created the article which displayed fine, I edited the thing from the user side, and it disappeared after save.

Purging caches all the while.

It's a publisher thing.


Dante7237

Friend of XOOPS
Posted on: 2015/9/29 15:51
Dante7237
Dante7237 (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 288
Since: 2008/5/28
#47

Re: Publisher 1.02 RC-1 available for testing

Sure will, but know in your heart I do housekeeping as a matter of course always.


Dante7237

Friend of XOOPS
Posted on: 2015/9/29 15:40
Dante7237
Dante7237 (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 288
Since: 2008/5/28
#48

Re: Publisher 1.02 RC-1 available for testing

It IS still a usable module as far as I can tell. But there's no editing after you create an article at this point.


Dante7237

Friend of XOOPS
Posted on: 2015/9/29 15:39
Dante7237
Dante7237 (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 288
Since: 2008/5/28
#49

Re: Publisher 1.02 RC-1 available for testing

I tried with "just" the xbootstrap theme, and it is the same.
More troubling is after editing and saving an existing article, it disappears. The article is gone.


Dante7237

Friend of XOOPS
Posted on: 2015/9/29 13:02
Dante7237
Dante7237 (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 288
Since: 2008/5/28
#50

Re: Publisher 1.02 RC-1 available for testing

xoops 5.2.7.1
theme newoni-dark xbootstrap
php 5.5.29

I just installed the RC-2 version today. Install went without issues, creating an article went fine, when testing editing an existing article i encountered some css incompatibility, and a more serious issue that when editing an existing article it doesn't save correctly.
Also displays non-parsed html after attempting to save.

Screenshot of css issue:
Resized Image


Screenshot of result after editing an existing article:
Resized Image


I'm pretty sure the css problem w/1st pic is all about the newoni-dark theme not adjusting to content size. At least in part. Tiny mce may have a min width req thats messing with display too.



TopTop
« 1 2 3 4 (5) 6 7 8 ... 25 »