xoops forums

Forum Index


Board index » All Posts (marook)




marook

Friend of XOOPS
Posted on: 2005/8/19 14:28
marook
marook (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 89
Since: 2002/9/9 1
#31

Re: 2.2.2: Template Manager gone Poof...

Hi,

Anything we can do to escalate this? It's noted in the release-comments for 2.2.2 also.

It seems like the template Manager is not adding the header.php & foother.php content, only the center block content...
Marook,

Want to go on a Safari with me?
(Yes, it is me in that avatar.. )


marook

Friend of XOOPS
Posted on: 2005/8/16 21:59
marook
marook (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 89
Since: 2002/9/9 1
#32

2.2.2: Template Manager gone Poof...

Hi All,

I just upgraded to 2.2.2, and now the Template Manager front page is missing all layout.

The source starts with: <h4 style="text-align:left">Template Set Manager</h4>

Any clues about what went wrong?
Marook,

Want to go on a Safari with me?
(Yes, it is me in that avatar.. )


marook

Friend of XOOPS
Posted on: 2005/8/16 8:50
marook
marook (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 89
Since: 2002/9/9 1
#33

Re: Mail User: X_UNAME is now Displayname, not Username

Thanks, done..
Marook,

Want to go on a Safari with me?
(Yes, it is me in that avatar.. )


marook

Friend of XOOPS
Posted on: 2005/8/16 7:49
marook
marook (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 89
Since: 2002/9/9 1
#34

Mail User: X_UNAME is now Displayname, not Username

Hi All,

I just wanted to send a manually 'activation' email to 50+ users I created manually in 2.2.1, and went to use the Find User -> Mail User interface.

It seems like the X_UNAME tag is now the Displayname, and not the username/loginname, so now I have no way to send these messages automatically!

Here's the output from a testmail:

X_UID: 1
X_UNAME: Jakob P (login is: jakob)
X_UEMAIL: jakob@saltocity.dk


How do I send the mail with the Login name in it??????
Marook,

Want to go on a Safari with me?
(Yes, it is me in that avatar.. )


marook

Friend of XOOPS
Posted on: 2005/8/11 1:00
marook
marook (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 89
Since: 2002/9/9 1
#35

Re: 2.2.x: User Menu, No Inbox....

Hmm, seems like the Template set did not use the new one from Default, even though there was no one generated in the template set used.

Is this new behavior, that non-default template sets does not 'auto-use' the default template set?

2.0 did so, and the cool thing was that only modified templates needed to be in a custom template set...
Marook,

Want to go on a Safari with me?
(Yes, it is me in that avatar.. )


marook

Friend of XOOPS
Posted on: 2005/8/11 0:52
marook
marook (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 89
Since: 2002/9/9 1
#36

Re: 2.2.x: User Menu, No Inbox....

How do you get it to show in 2.2.1?

It's not working on my site....
Marook,

Want to go on a Safari with me?
(Yes, it is me in that avatar.. )


marook

Friend of XOOPS
Posted on: 2005/8/11 0:51
marook
marook (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 89
Since: 2002/9/9 1
#37

2.2.1: Site Info block: Admin Groups fail, SQL error

The Site Info block will not show any Admin users in 2.2.1.

The MySQL/Block debug mode show that the query for users fail, since it refers to a field now moved to another table (user_viewemail).

Removing this field from the query makes the block work again.
Marook,

Want to go on a Safari with me?
(Yes, it is me in that avatar.. )


marook

Friend of XOOPS
Posted on: 2005/8/11 0:48
marook
marook (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 89
Since: 2002/9/9 1
#38

2.2.x: User Menu, No Inbox....

Hi All,

Why does 2.2 not show the Inbox link in the user Menu?

I think it's clutter to have the PM module show in the main menu for this function, and since it's User specific, it should move back to the User Menu.
Marook,

Want to go on a Safari with me?
(Yes, it is me in that avatar.. )


marook

Friend of XOOPS
Posted on: 2005/8/11 0:45
marook
marook (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 89
Since: 2002/9/9 1
#39

2.2.x: New Password not working

Hi All,

I'm trying to get a new password for an account via email, but the new password emails from XOOPS does not work.

The emails arrive, but the data in the last one with username & password does not work.

Template has not been modified.

Any hints?
Marook,

Want to go on a Safari with me?
(Yes, it is me in that avatar.. )


marook

Friend of XOOPS
Posted on: 2005/7/31 23:50
marook
marook (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 89
Since: 2002/9/9 1
#40

Re: REQ: Danish language for v2.2

Hi,

Yes.. www.saltocity.dk

I have a 95% translation of some moduls.

It's not ready fro prime time yet, but close.

Contact me at jakob at saltocity dot dk, if you would like to help out...
Marook,

Want to go on a Safari with me?
(Yes, it is me in that avatar.. )



TopTop
« 1 2 3 (4) 5 6 »