31
jfmoore
Re: Mastop Publish WYSIWYG Editor Broke
  • 2008/3/31 23:13

  • jfmoore

  • Quite a regular

  • Posts: 360

  • Since: 2004/6/6 5


Wonder why the author has not responded to this? There is also a question about MultiMenu compatibility which, to my knowledge, has not been addressed, either.

Jere
...



32
jfmoore
Re: Block cloning
  • 2008/3/31 16:20

  • jfmoore

  • Quite a regular

  • Posts: 360

  • Since: 2004/6/6 5


Quote:

phppp wrote:
Block-like content evolution has been considered at core level since very long time ago.

We need find a careful and thorough mechanism.
According to my knowledge, we have some resources already available, including but not limited to
GIJOE's, XoopsMexico's, Wenmingpig/agl (from China)

If you have other ideas, please submit to sourceforge tracker or contact me at: phppp @ users.sourceforge.net


Are you saying, then, to stay away from module based solutions?
...



33
jfmoore
Re: Block cloning
  • 2008/3/31 1:51

  • jfmoore

  • Quite a regular

  • Posts: 360

  • Since: 2004/6/6 5


Quote:

kris_fr wrote:
hi,

With the last blockadmin module, modified by dugris

@++


I was able to find the module. I wonder, though, since it is not well known, if anyone is actually using it and if there are any issues?

Also, if you use a module like this to clone blocks, and then cloning is later included in the core, what happens to blocks cloned with the module? Must they be redone, or what?

Jere
...



34
jfmoore
Re: Classifieds 1.1 RC1 Security Release
  • 2008/3/30 3:15

  • jfmoore

  • Quite a regular

  • Posts: 360

  • Since: 2004/6/6 5


Quote:

conas wrote:
O.K.! But I don't have the add part on the bottom of the page!Is nothing there!

Can't experiment I'm not a memeber yet!But I see yours is nice.

When I click on the add photo that is where it takes me:
http://lsogor.com/modules/classifieds/view_photos.php?lid=2&uid=1


I wonder if this may be a theme problem. Just so you can say that you tried everything, why don't you try another theme--one optimized for 2.0.14+.

Jere
...



35
jfmoore
Re: Xoops and OpenID
  • 2008/3/30 0:50

  • jfmoore

  • Quite a regular

  • Posts: 360

  • Since: 2004/6/6 5


I installed it and couldn't get it to work.

Jere
...



36
jfmoore
Re: Block cloning
  • 2008/3/30 0:47

  • jfmoore

  • Quite a regular

  • Posts: 360

  • Since: 2004/6/6 5


Quote:

kris_fr wrote:
hi,

With the last blockadmin module, modified by dugris

@++


Thanks for the reply. This is not the core, though, and that's what I asked about. Modules come and go. Remember SmartBlocks? It's not supported, and nobody knows how to use it. I'm beginning to think that the current developers just don't think it is important.

Still, I was wondering why I didn't know about the module you mentioned, so I did a search, and, except for this thread, I couldn't find any mention of it. Can you refer me to where it is discussed?

Jere
...



37
jfmoore
Block cloning
  • 2008/3/29 19:15

  • jfmoore

  • Quite a regular

  • Posts: 360

  • Since: 2004/6/6 5


Could someone please give me an idea of when this will be implemented in the core? I am not interested in SmartBlocks.

Jere
...



38
jfmoore
Re: Showing singular SmartSection categories on a page
  • 2008/3/27 19:36

  • jfmoore

  • Quite a regular

  • Posts: 360

  • Since: 2004/6/6 5


Did you ever solve your problem?

Jere
...



39
jfmoore
Re: Yogurt Social Network 2.9 BETA
  • 2008/3/25 17:35

  • jfmoore

  • Quite a regular

  • Posts: 360

  • Since: 2004/6/6 5


Quote:

sabaM wrote:
You have yogurt version 3.0 ?


Where would one get 3.0? I thought that 2.9 was the last.
...



40
jfmoore
Re: Turkey attacks websites again
  • 2008/3/20 22:37

  • jfmoore

  • Quite a regular

  • Posts: 360

  • Since: 2004/6/6 5


Quote:

JAVesey wrote:
Quote:
jfmoore wrote:

My site is not live, and I hadn't any entries in this field. I thought this was a good place to start, so I put "88.240.*" in the Bad IPs field. When the page refreshed, this field displayed as follows:

88.240.*:2147483647

It displays this whether you put in "88.240." or "88.240.*".


Hmmmmm...... I upgraded to Protector v3.16beta and I now get this (the exact same number, too!) upon entering the ip address.

Is this the version of Protector you're using? What filters do you have enabled?


It's showing v3.15. As far as filters go, I think I left everything at the default suggested settings.

I've asked over at Peak Xoops. I'll post here if I get an answer.
...




TopTop
« 1 2 3 (4) 5 6 7 ... 32 »



Login

Who's Online

64 user(s) are online (32 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 64


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jul 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits