xoops forums

Forum Index


Board index » All Posts (Monika)




Monika

Not too shy to talk
Posted on: 2009/3/22 20:26
Monika
Monika (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 103
Since: 2008/12/19
#21

Re: Error in extgallery after upgrade 2.3.3

Hi What were you trying to do when you get this error?


Monika

Not too shy to talk
Posted on: 2009/3/20 0:06
Monika
Monika (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 103
Since: 2008/12/19
#22

Re: Lexikon bug error

Hi TheFinni
Thank you for your suggestions. Catzwolf will fix the problem
I think because the module is outdated and not compatible with latest XOOPS versions.


Monika

Not too shy to talk
Posted on: 2009/3/19 23:14
Monika
Monika (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 103
Since: 2008/12/19
#23

Re: Lexikon bug error

lol that Catz is really a gentleman lol

Just this fix please.



Monika

Not too shy to talk
Posted on: 2009/3/19 22:44
Monika
Monika (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 103
Since: 2008/12/19
#24

Re: Lexikon bug error

lol Catz, everything works fine except when i try to submit a new entry it gives me that error. However, i can create new entries in the administration.

Please fix it and many thanks in advance.


Monika

Not too shy to talk
Posted on: 2009/3/19 21:29
Monika
Monika (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 103
Since: 2008/12/19
#25

Re: Lexikon bug error

Hello Ghia thanks for replying thanks to catzwolf too.
There are 35 queries. Do you want me to post them here?

@Catzwolf when i saw the error i got chocked lol because i thought it was bug free.

I am afraid i am not a developper so i don't have the knowdedge to modify the code if that was your meaning

Catz you have sense of humour, that's really cool


Monika

Not too shy to talk
Posted on: 2009/3/19 19:57
Monika
Monika (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 103
Since: 2008/12/19
#26

Re: Lexikon bug error

Quote:
I'm not sure when I became a member of the lexikon development team

$modversion['name'] = _MI_LX_MD_NAME;
$modversion['version'] = "0.6";
$modversion['description'] = _MI_LX_MD_DESC;
$modversion['author'] = "Yerres";
$modversion['credits'] = "hsalazar,Catzwolf";
$modversion["help"] = "about.php";
$modversion['official'] = 0;
$modversion['image'] = "images/lx_slogo.png";
$modversion['dirname'] = "lexikon";


Quote:
Hope that helps :)


I am afraid it didn't help as you didn't tell me how to fix it




Monika

Not too shy to talk
Posted on: 2009/3/19 18:22
Monika
Monika (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 103
Since: 2008/12/19
#27

Re: Profile module date bug, request fix

Well I have just tested it on registration. Because my aim was to show members' birth day on their profile. But because of this bug, it only shows the default date whatever the new registred member has selected as a date.





Monika

Not too shy to talk
Posted on: 2009/3/19 18:07
Monika
Monika (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 103
Since: 2008/12/19
#28

Lexikon bug error

Hello lexikon module gives me an error when i try to submit a new definition.
ERRORDatabase has not been updated due to an error.

Then i turned the debug mode and found out this error:

Warning: Class 'XoopsTree' is deprecatedcheck 'XoopsObjectTree' in tree.php in file /class/xoopstree.php line 45


Help please.


Monika

Not too shy to talk
Posted on: 2009/3/15 2:15
Monika
Monika (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 103
Since: 2008/12/19
#29

Re: Profile module date bug, request fix

Quote:
examples of usage that fails to work please?

Hi sir, please just read my first post carefully, then you will understand me.

Usage : adding a new field (DATE) in profile.

The bug: It will always show the default date whatever the date the memeber chose during his registration.

I hope this is clear


Monika

Not too shy to talk
Posted on: 2009/2/24 18:44
Monika
Monika (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 103
Since: 2008/12/19
#30

Re: XOOPS 2.3.3rc Issues

Hi there is a bug in 2.3.3rc. During registration trying to choose a birthday, it shows Y/n/j instead of the selected date.

Also please pay attention that in 2.3.2b even if it shows the selected date during registration, it doesn't show it correctly in the profile, and shows always 1970/1/1.

Hoping these bugs will be fixed.
Best regards,



TopTop
« 1 2 (3) 4 5 6 ... 10 »