21
Wayne
Re: lastposts for Xoops 2.x?
  • 2004/2/7 19:06

  • Wayne

  • Just popping in

  • Posts: 35

  • Since: 2002/2/13


ping?



22
Wayne
lastposts for Xoops 2.x?
  • 2004/1/30 19:21

  • Wayne

  • Just popping in

  • Posts: 35

  • Since: 2002/2/13


Greetings,

Is someone already working on a version of the lastposts module for XOOPS 2.x? I know that the 1.x version works, but it does not use templates like it needs to.

Thanks,

Wayne Hunt
Amiga.org



23
Wayne
Re: "Bug" in display of news module.
  • 2004/1/28 17:13

  • Wayne

  • Just popping in

  • Posts: 35

  • Since: 2002/2/13


Thanks for the reply. I'm rather weirded out by the idea of removing what I consider core modules from the actual core however. Why would that be beneficial to the project?

In any event, if you wouldn't mind, I would really appreciate any suggestions on how to work around this issue until you're able to make an official change to the module.

Wayne Hunt
Amiga.org



24
Wayne
"Bug" in display of news module.
  • 2004/1/28 15:00

  • Wayne

  • Just popping in

  • Posts: 35

  • Since: 2002/2/13


Hi Guys,

Even up to version 2.0.5.2 there is what I consider a display bug in the news module. Specifically, in the display of news items, the template news:news_item.html displays <{$story.title}> as (category : news_title).

Since the point of Smarty templates is to seperate content from display, shouldn't the News module pass something like;

<{story.category}> : <{story.title}>

to the Template instead? I would like very much to be able to display news items as follows but can't seem to do so because the content is not seperated inside the module:

-------
This is the news title
(category) : This is the short body of the news article.
-------

While I "could" modify the core code to do this on my system, I get tired of having to recode mods for every release and I would be very appreciative if you could manage to fix this in 2.6 (which I am eagerly waiting to install).

Wayne Hunt
Amiga.org



25
Wayne
Re: desperately need help tracking and banning trolls.
  • 2002/6/25 18:03

  • Wayne

  • Just popping in

  • Posts: 35

  • Since: 2002/2/13


Thank you so much. You're always on the ball.

Wayne Hunt



26
Wayne
desperately need help tracking and banning trolls.
  • 2002/6/25 13:51

  • Wayne

  • Just popping in

  • Posts: 35

  • Since: 2002/2/13


Hi guys,

I need your help. It seems I've inherited a troll. He is now misusing my system to post child porn images in protest to announcements by the company which makes the Amiga computer.

Since the Ban stuff inside XOOPS has apparently been abandoned, I am in desperate need of help getting rid of this "human".

Specifically, I have the site set up to send me e-mails whenever a user registers. I need that e-mail to include the IP address that the user is using.

I've tracked it down to register.php, line 204

$xoopsMailer->setBody(sprintf(_US_HASJUSTREG,$uname));

but I do not know how to modify that line to include the IP address that was used when registering. Once I can get the IP address, I can add it to my .htaccess ban file.

Also! If I could, I would love very much to be able to remove the ability inside the forums and comments for a user to insert an img tag (using bbcode) but have no idea where to begin working with that.

Please help if you have any ideas what I could do to stop this guy from his childish efforts to offend people.



27
Wayne
Re: Forum: Post new thread button doesn't work
  • 2002/6/23 19:42

  • Wayne

  • Just popping in

  • Posts: 35

  • Since: 2002/2/13


Thank you very much sir. It is much, much appreciated. I also want to thank you for having the "changes" file reflect the individual code changes. It'll help me keep up when I upgrade without wiping out all my little mods.

Wayne



28
Wayne
Re: Forum: Post new thread button doesn't work
  • 2002/6/23 17:01

  • Wayne

  • Just popping in

  • Posts: 35

  • Since: 2002/2/13


Thanks for the reply. Javascript is enabled in all browsers displaying the problem. Seems to be browser specific code. Unfortunately I can't really wait for the next release version. I would absolutely hate to walk away from such a great package out of necessity though.

Is there any chance you should shoot out a fix and paste the code here? I (and my 2100+ users) really, really need it.



29
Wayne
Re: Forum: Post new thread button doesn't work
  • 2002/6/23 14:55

  • Wayne

  • Just popping in

  • Posts: 35

  • Since: 2002/2/13


Hello? This is a real problem guys. I would like it addressed, not ignored please.



30
Wayne
Forum: Post new thread button doesn't work
  • 2002/6/16 14:22

  • Wayne

  • Just popping in

  • Posts: 35

  • Since: 2002/2/13


Head's up guys.

My users are reporting that the Post new thread button, as well as the reply buttom in the forum doesn't work for any browser which isn't IE or the later netscape. The latest Opera and Mozilla even have problems with it.

A lot of my users are using virtually antiquated browsers on the Amiga and while they can get around on the site, the JS buttons are killing my forums.

Is there any way they could be rewritten to be more compatible with other (not just older) browsers, or can anyone simply give me a block of code which'll help replace them with stock html buttons?





TopTop
« 1 2 (3) 4 »



Login

Who's Online

141 user(s) are online (103 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 141


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Apr 30
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits