21
emitojleyes
Re: Password change form

thanks very much for your help! i think i tried doing this, but it didn't work... must have been my mistake.
However, i could modify this form by editing the file edituser.php, and deleting (or commenting) the lines "$form->addElement(...."
It also works!
Thanks again
Emilio Javier Leyes
Salta, Argentina



22
emitojleyes
Password change form

Hi everyone!
I'd like your help to do the following:
-i need to provide users an interface for just changing their password. How can i do this?
can i simplify de user.php template?
Thanks in advance!
Emilio Javier Leyes
Salta, Argentina



23
emitojleyes
Re: XPress (WordPress for Xoops) 1.52 Moon version with xoops-2.0.18.1

Hi guys
I'm having the same trouble... and installed the version anderssk said but still happening the same.
I have read and done everything the readme.htm file of the module said...
Am i missing something?
Thanks in advance for your hlp!
Emilio Javier Leyes
Salta, Argentina



24
emitojleyes
Re: help on a module... not any response

Thanks very much for your answer... but is there anyone else who can help me at this, please? i have precise information about some bugs that seems not to require much effort at fixing them, unfortunately i know almost nothing about PHP...
Or anyone else using this module??
Thanks Feichtl for your answer, and thanks in advance to those who want to fix some bugs!!
Emilio Javier Leyes
Salta, Argentina



25
emitojleyes
help on a module... not any response

Hi everyone...
I am posting at this forum because the ones on Modules Support Forums have nver been answered.
I have been using xhelp 0.78 and found some bugs (that i tried to report, but couldn't) and like to contact someone that can help me at this and so we can make a collaboration on the evolution of this great module!
If anyone can contact me, i would really appreciate it!
Thanks in advance!
Emilio Javier Leyes
Salta, Argentina



26
emitojleyes
Review request of xhelp 0.78b module

Hi everyone!
I have detected a problem with xhelp version 0.78 (Beta) module. I hope this is the right place to inform a bug, since the link to report bugs doesn't seem to work. The bug is referred with time elapsed.
First: When a ticket is created, elapsed time starts and NEVER stops; it keeps counting even when the ticket is closed.
Second: When a ticket is assigned to a staff member, the elapsed time remains ALWAYS in 0 and doesn't starts counting...
Anyone can help me?? is there a way i can modify it in php files?
I'll appreciate very much your answer, since i must deploy this module at work in my intranet!!
Thanks a lot in advance!!
Emilio Leyes
Salta, Argentina
Emilio Javier Leyes
Salta, Argentina



27
emitojleyes
Problems with Elapsed time in xhelp 0.78b!

Hi everyone!
I have a problem with xhelp version 0.78 (Beta) module. It's referred with time elapsed.
First: When a ticket is created, elapsed time starts and NEVER stops; it keeps counting even when the ticket is closed.
Second: When a ticket is assigned to a staff member, the elapsed time remains ALWAYS in 0 and doesn't starts counting...
Anyone can help me?? is there a way i can modify it in php files?
I'll appreciate very much your answer, since i must deploy this module at work in my intranet!!
Thanks a lot in advance!!
Emilio Leyes
Salta, Argentina
Emilio Javier Leyes
Salta, Argentina



28
emitojleyes
more statistics in xhelp

Hi everyone:
In a few days i am deploying this module to work on my XOOPS intranet.
What i have been requested to do is to show more statistics about the process of ticket registrations.
For the moment, the only statistics i see are:
Ticket information: how many items for each status
Top Closers
Fastest Response Time
Slowest Response Time

I'd like to know how to do to add some more:
- Ticket information for each department
- Ticket information for each staff member

Thanks very much in advance!
Emilio J. Leyes
Salta, Argentina
Emilio Javier Leyes
Salta, Argentina



29
emitojleyes
Re: "Could not instantiate mail function" issue in my Intranet

wait ANOTHER second....
i didn't know if had to use Mercury!
I have XAMPP and started mercury service, and could track the error message when i tried sending the mail.
It said:
"553 We do not relay non-local mail, sorry."
But i had to uncheck an option in:
mercury.exe -> configuration -> mercuryS SMTP Server -> cennection control. y desactive "do not permit SMTP relaying non-local mail.

Thanks everyone for your help, and hope this thread be useful for someone with poor experience like me...!
Thanks again
Emilio Leyes
Salta, Argentina
Emilio Javier Leyes
Salta, Argentina



30
emitojleyes
Re: "Could not instantiate mail function" issue in my Intranet

wait a second...
when i use phpmail or sendmail, is it using the smtp server of my computar/network? sorry for my lack of knowledge about this...
My organization works with win2000server and Ms Exchange 2003 Server...
Emilio Javier Leyes
Salta, Argentina




TopTop
« 1 2 (3) 4 5 »



Login

Who's Online

76 user(s) are online (36 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 76


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Aug 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits