21
tgotch
Re: Debaser Questions
  • 2006/1/14 17:53

  • tgotch

  • Just popping in

  • Posts: 66

  • Since: 2005/1/31


Thanks,
That works. Now I need to figure out a problem with Real Player not playing mpg video

Thanks for the tip.



22
tgotch
Re: Debaser Questions
  • 2006/1/14 16:47

  • tgotch

  • Just popping in

  • Posts: 66

  • Since: 2005/1/31


I just installed debaser, looks awesome...I have this same problem trying to upload a large file. I have uploaded the file via FTP instead. Is there a way in debaser to now move this .mpg file to a category for viewing? I have uploaded the file here:
modules/debaser/upload/



23
tgotch
Re: Editing the menu/navigation
  • 2006/1/14 16:05

  • tgotch

  • Just popping in

  • Posts: 66

  • Since: 2005/1/31


Mulitmenu, as mentioned



24
tgotch
Re: Xoops My Space module
  • 2006/1/9 19:53

  • tgotch

  • Just popping in

  • Posts: 66

  • Since: 2005/1/31


I remember seeing a "myhomepage" module awhile back, but it seems to have disappeared. You may try some searching on this...



25
tgotch
PHPdebug not working
  • 2006/1/8 16:30

  • tgotch

  • Just popping in

  • Posts: 66

  • Since: 2005/1/31


I installed XOOPS 2.2.3 for another site.
Installed ok. I login to admin, and screen is blank. I have gone to recovery.php and selected debug mode, and still nothing. I can log into recovery mode, then go back to home page and I am logged in as admin. I then go to admin panel to try to set debug. Log out, try to log back in, but still nothing.

The only errors I can see are this in recovery.php:

Notice [PHP]: Undefined index: session_expire in file recovery.php line 77
Warning [PHP]: constant(): Couldn't find constant _MI_DEBUG_MODE in file recovery.php line 89

Any advice?



26
tgotch
Re: SMF bridge
  • 2005/12/31 22:25

  • tgotch

  • Just popping in

  • Posts: 66

  • Since: 2005/1/31


???
Not sure what you are saying...I cannot access the module via admin to configure, I get the same error.

Do I need to configure something in index.php?
Can you point me to some documentation on this?

Regards,
Tim



27
tgotch
Re: SMF bridge
  • 2005/12/31 21:36

  • tgotch

  • Just popping in

  • Posts: 66

  • Since: 2005/1/31


Awesome.

I just installed. Install went without a hitch. Click on the link, and I am getting this error:

Quote:

Fatal error: main(): Failed opening required '/index.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/tgotch/public_html/modules/smf/index.php on line 84
Warning [PHP]: xoops_load_lang_file(/home/tgotch/public_html/modules/shop/language/english/modinfo.php): failed to open stream: No such file or directory in file include/functions.php line 152
Warning [PHP]: xoops_load_lang_file(): Failed opening '/home/tgotch/public_html/modules/shop/language/english/modinfo.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in file include/functions.php line 152
Warning [PHP]: xoops_load_lang_file(/home/tgotch/public_html/modules/shop/language/english/modinfo.php): failed to open stream: No such file or directory in file include/functions.php line 153
Warning [PHP]: xoops_load_lang_file(): Failed opening '/home/tgotch/public_html/modules/shop/language/english/modinfo.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in file include/functions.php line 153
Notice [PHP]: Undefined index: rand_code in file modules/smf/index.php line 82
Warning [PHP]: main(/index.php): failed to open stream: No such file or directory in file modules/smf/index.php line 84
Warning [PHP]: main(/index.php): failed to open stream: No such file or directory in file modules/smf/index.php line 84


Any suggestions?

Regards,
Tim



28
tgotch
Re: SMF bridge
  • 2005/12/21 16:03

  • tgotch

  • Just popping in

  • Posts: 66

  • Since: 2005/1/31


Anyone have an updated ETA for this release?



29
tgotch
Adsense and Image in Same Block
  • 2005/12/9 17:02

  • tgotch

  • Just popping in

  • Posts: 66

  • Since: 2005/1/31


Hi,
I am trying to add an image and adsense code in the same block. When I select content type=HTML, the adsense shows properly, but the image shows as:
[image]/mysite/uploads/img4399b2f94e219.jpg[/img]
When I select content type=autoformat, the image then appears properly, but the adsense code disappears.

Anyone know how I can get an image and adsense to show properly in a block?

Regards.



30
tgotch
Re: Newbb and Adsense Code
  • 2005/12/3 19:24

  • tgotch

  • Just popping in

  • Posts: 66

  • Since: 2005/1/31


Dave,
Thanks, that did it. I implemented the code as you said. It only shows one instance of adsense in the first post of the thread. Not sure what this does:

<{if $topic_post.post_no == 1}><center><BR>GOOGLE CODE HERE</center><BR><{/if}>


Anyway, thanks again!




TopTop
« 1 2 (3) 4 5 6 7 »



Login

Who's Online

53 user(s) are online (28 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 53


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Aug 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits