1
temeo95
Re: Strange issue when i change my domain name
  • 2012/3/12 19:25

  • temeo95

  • Just popping in

  • Posts: 11

  • Since: 2012/2/29


Quote:

my first guess would be that something is not loading corectly! I think first of all you should check that every file (css, js etc) is indeed loading corectly. And if they do try uploading the files again in case there was an error during the transfer mate. :/


if some files are missing, why is it working with Chrome ane Firefox and not with IE? and why is it working fine with my .fr domaine and not with my .net????

I've check, all the files are correctly upload. It's very very strange. it's a big issue for me because i can't finish my work...



2
temeo95
Re: Strange issue when i change my domain name
  • 2012/3/11 18:14

  • temeo95

  • Just popping in

  • Posts: 11

  • Since: 2012/2/29


done and same issue i don't understand what is the problem...



3
temeo95
Re: Strange issue when i change my domain name
  • 2012/3/9 23:15

  • temeo95

  • Just popping in

  • Posts: 11

  • Since: 2012/2/29


could someone help me?



4
temeo95
Re: Strange issue when i change my domain name
  • 2012/3/3 9:42

  • temeo95

  • Just popping in

  • Posts: 11

  • Since: 2012/2/29


In the same place.

I've made some other test. In fact, it's work correctly with firefox and chrome. Only IE hace the issue (even if i clean the cache...)



5
temeo95
Re: Strange issue when i change my domain name
  • 2012/3/2 9:21

  • temeo95

  • Just popping in

  • Posts: 11

  • Since: 2012/2/29


Hi

in fact, i have the issue also with defaut theme and some issue in admin display.

Here is a screen shoot of what's happen :
http://data.aquariders.fr/domain_issue.jpg




6
temeo95
Re: Strange issue when i change my domain name
  • 2012/3/1 18:31

  • temeo95

  • Just popping in

  • Posts: 11

  • Since: 2012/2/29


Hi, could someone help me please...



7
temeo95
Re: Issue with icon used in browser
  • 2012/2/29 11:56

  • temeo95

  • Just popping in

  • Posts: 11

  • Since: 2012/2/29


I've modify suico theme do do a my personnal theme



8
temeo95
Re: Issue with icon used in browser
  • 2012/2/29 10:04

  • temeo95

  • Just popping in

  • Posts: 11

  • Since: 2012/2/29


same issue



9
temeo95
Re: Strange issue when i change my domain name
  • 2012/2/29 9:51

  • temeo95

  • Just popping in

  • Posts: 11

  • Since: 2012/2/29


Hi

i've already try it, same issue

When i change the domain name, is it only in mainfile.php or is it an other file to change?



10
temeo95
Issue with icon used in browser
  • 2012/2/29 9:02

  • temeo95

  • Just popping in

  • Posts: 11

  • Since: 2012/2/29


Hi

i will change the icon used in web browser to have a specific icon instead of xoops icon. I've change the favicon.ico with my icon but it does not work. The xoops icon is still here and my personal icon is anly visible in admin console.
Is it an other icon to chage?

Thanks in advance for your help.




TopTop
(1) 2 »



Login

Who's Online

35 user(s) are online (20 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 35


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Sep 30
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits