xoops forums

jimmyx

Quite a regular
Posted on: 2010/10/21 1:11
jimmyx
jimmyx (Show more)
Quite a regular
Posts: 338
Since: 2007/7/18
#1

XOOPS 2.5 RC - Testing and Bug Report

1. In group editing

as example when i edit the registered group after i click submit the page is back to main group page and not registered group page


2. missing language - tiny MCE


Resized Image

jimmyx

Quite a regular
Posted on: 2010/10/21 1:19
jimmyx
jimmyx (Show more)
Quite a regular
Posts: 338
Since: 2007/7/18
#2

Re: XOOPS 2.5 RC - Testing and Bug Report

i tried to delete a banner (the xoops banner)..i received blank page

activate debug..and go back to banner page..receive blank page

with this message
Quote:

Call to a member function getVar() on a non-object in C:\Program Files\xampp\htdocs\25\modules\system\admin\banners\main.php on line 251

cpascal

Just popping in
Posted on: 2010/10/21 3:54
cpascal
cpascal (Show more)
Just popping in
Posts: 26
Since: 2010/3/20
#3

Re: XOOPS 2.5 RC - Testing and Bug Report

to delete a banner (the xoops banner) +
to delete Customer xoops = buttons add disappear

Mamba

Moderator
Posted on: 2010/10/21 6:59
Mamba
Mamba (Show more)
Moderator
Posts: 10992
Since: 2004/4/23
#4

Re: XOOPS 2.5 RC - Testing and Bug Report

Thank you guys for the testing and submitting bugs. This is very much appreciated!

Please keep them coming....

Support XOOPS => DONATE
Use 2.5.10 | Docs | Modules | Bugs

kris_fr

Theme Designer
Posted on: 2010/10/21 8:51
kris_fr
kris_fr (Show more)
Theme Designer
Posts: 1009
Since: 2005/12/31
#5

Re: XOOPS 2.5 RC - Testing and Bug Report

@ jimmyx : 2. missing language - tiny MCE --> fixing --> http://xoops.svn.sourceforge.net/view ... ew=revision&revision=5571

jimmyx

Quite a regular
Posted on: 2010/10/21 14:36
jimmyx
jimmyx (Show more)
Quite a regular
Posts: 338
Since: 2007/7/18
#6

Re: XOOPS 2.5 RC - Testing and Bug Report

thank you kris

jimmyx

Quite a regular
Posted on: 2010/10/21 14:45
jimmyx
jimmyx (Show more)
Quite a regular
Posts: 338
Since: 2007/7/18
#7

Re: XOOPS 2.5 RC - Testing and Bug Report

Bug:

when trying to add a new smiley using the existing smilies...add process is successful but the smilies image is not display in the smiley admin because the link of the image is in upload root and not in the uploads/smilies folder

jimmyx

Quite a regular
Posted on: 2010/10/21 14:50
jimmyx
jimmyx (Show more)
Quite a regular
Posts: 338
Since: 2007/7/18
#8

Re: XOOPS 2.5 RC - Testing and Bug Report

in backend admin header menu

i really think the links for xoops support site theme site etc should be open on a blank window (blank) and not the current window (self)

ForMusS

Core Developer
Posted on: 2010/10/21 19:32
ForMusS
ForMusS (Show more)
Core Developer
Posts: 146
Since: 2007/10/19
#9

Re: XOOPS 2.5 RC - Testing and Bug Report

Hello,

Banners and smiley are fixed in SVN.
Thanks for our testing

MusS

jimmyx

Quite a regular
Posted on: 2010/10/22 2:13
jimmyx
jimmyx (Show more)
Quite a regular
Posts: 338
Since: 2007/7/18
#10

Re: XOOPS 2.5 RC - Testing and Bug Report

thanks formuss

another bug

1. can't upload avatar using existing avatar uploaded in uploads/avatar...
..pick the image .."database updated successfully" message is displayed but there is no new avatar

i have no problem to add new avatar..it only happen when using existing image

2. when try to add the blank.gif..this message is displayed

Array
(
[0] => Could not get uploaded file
[1] => Filename Is Empty
)