xoops forums

Skitzo

Just popping in
Posted on: 2008/8/1 14:56
Skitzo
Skitzo (Show more)
Just popping in
Posts: 25
Since: 2004/4/22
#1

Server Hacked, all but one site repaired, Blank page?

The server my sites are on was hacked replacing all files named index with another file. I easily repaired 2 sites by replacing the appropriate files (just used the origional packages and uploaded everything but mainfilephp). worked great for two of my sites but I've one last one that will not display. I've got a blank white page.

I view source and this is all that comes through.

Quote:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=iso-8859-1"></HEAD>
<BODY></BODY></HTML>


Has anyone seen this before? I'd rather not have to wipe the site as there are a fair number of pictures in the gallery complete with discriptions and keywords and I really do not want to lose all them as they have made a huge difference on hits in google.

Skitzo

Just popping in
Posted on: 2008/8/1 22:34
Skitzo
Skitzo (Show more)
Just popping in
Posts: 25
Since: 2004/4/22
#2

Re: Server Hacked, all but one site repaired, Blank page?

As a follow up to this I'm now having the same issue on a new site. One module, extcal, is doing the same thing and as the thumbnail block from the gallery that is the homepage is on all other pages it may be the module that is causing all the other pages not to display which also prevents me from loggin in to get to the admin section.