1
skspam
Site has started sending users to wrong http:// address
  • 2008/7/20 15:39

  • skspam

  • Just popping in

  • Posts: 16

  • Since: 2008/1/27


My site had been working great then all of the sudden: When a user logs into the site it no longer takes them to the site at http://home/brimstonerecords.com/xoops but now takes them to http://home/brimstonerecords.com/xoops/home/xoops. Of course, users are getting a 404 error page. I have not changed anything within the XOOPS site and my host says they have not changed anything. I'm lost as to what is causing this and how to fix it. Please help!!!

One other thing, if you, after trying to log in, type the correct address into the browser, it does take you to the site and you are logged in.

Sandy

2
ghia
Re: Site has started sending users to wrong http:// address
  • 2008/7/30 20:27

  • ghia

  • Community Support Member

  • Posts: 4953

  • Since: 2008/7/3 1


Your URL is faulty. You can't have any /'s before the TLD (.com).

3
Mamba
Re: Site has started sending users to wrong http:// address
  • 2008/7/30 21:38

  • Mamba

  • Moderator

  • Posts: 11256

  • Since: 2004/4/23


I did register, then did login, and everything worked fine.
Support XOOPS => DONATE
Use 2.5.10 | Docs | Modules | Bugs

Login

Who's Online

57 user(s) are online (21 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 57


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Aug 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits