1
codyheit
Is it possible to install Xoops again and when installing...
  • 2006/10/26 1:22

  • codyheit

  • Not too shy to talk

  • Posts: 150

  • Since: 2006/1/10


Is it be possible to install XOOPS again (The same version) and when installing it use the old database that way I don't loss any information?

If so where would I find instructions to follow? Also is their a way to double, double check that version I have as I believe I have version 2.2.3 but I thought it wouldn't hurt to double check.

Look forward to hearing peoples responses.

2
Quest
Re: Is it possible to install Xoops again and when installing...
  • 2006/10/26 1:30

  • Quest

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 1034

  • Since: 2005/11/19


I believe you can find the XOOPS version in the XOOPS root/include, look for version.php.

Quest

3
codyheit
Re: Is it possible to install Xoops again and when installing...
  • 2006/10/26 1:46

  • codyheit

  • Not too shy to talk

  • Posts: 150

  • Since: 2006/1/10


Looks do you know how to install a new copy with an old database?

4
Quest
Re: Is it possible to install Xoops again and when installing...
  • 2006/10/26 1:51

  • Quest

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 1034

  • Since: 2005/11/19


Nope, dunno. I wouldn't want to touch that one. Better that one of the more experienced XOOPS user help you with that one. It is definately above my level, all I would do is break it.

Definately back-up yoursite and database before undergoing such a procedure at anytime.

Quest

5
codyheit
Re: Is it possible to install Xoops again and when installing...
  • 2006/10/26 2:40

  • codyheit

  • Not too shy to talk

  • Posts: 150

  • Since: 2006/1/10


Ok thanks

6
WarDick
Re: Is it possible to install Xoops again and when installing...
  • 2006/10/26 2:51

  • WarDick

  • Just can't stay away

  • Posts: 890

  • Since: 2003/9/13


Just overwrite all of the files except mainfile.php and you will have a new installation with the same database.
Urging XOOPS to be the Best It Can Be.
Richard......

7
codyheit
Re: Is it possible to install Xoops again and when installing...
  • 2006/10/26 6:16

  • codyheit

  • Not too shy to talk

  • Posts: 150

  • Since: 2006/1/10


Thanks

I will give it a go now!

8
codyheit
Re: Is it possible to install Xoops again and when installing...
  • 2006/10/26 8:08

  • codyheit

  • Not too shy to talk

  • Posts: 150

  • Since: 2006/1/10


Just finished replacing all the files bar the mainfile.php one as you can see from my site:

http://sacotech.com.au/Extranet

that it just displays a blank page any other ideas?

9
codyheit
Re: Is it possible to install Xoops again and when installing...
  • 2006/10/26 11:55

  • codyheit

  • Not too shy to talk

  • Posts: 150

  • Since: 2006/1/10


Any ideas!

10
Dave_L
Re: Is it possible to install Xoops again and when installing...
  • 2006/10/26 12:27

  • Dave_L

  • XOOPS is my life!

  • Posts: 2277

  • Since: 2003/11/7


Have you tried enabling PHP Debug in the system general setings?

What was your reason for reinstalling?

Login

Who's Online

179 user(s) are online (120 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 179


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jun 30
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits