1
DJ007
System does NOT mail new user reg notifications
  • 2005/10/28 22:32

  • DJ007

  • Just popping in

  • Posts: 61

  • Since: 2004/2/15


Hi all,

Having a slight glitch with the mailer; I set it to email me new registration notices and it's not doing that, not with either choice a) to activate users or b) auto activate and notify me. Other notifications work fine tho'

Any workarounds? Or is there something I missed?

Thanks,
DJ.
.........

2
JMorris
Re: System does NOT mail new user reg notifications
  • 2005/10/29 0:01

  • JMorris

  • XOOPS is my life!

  • Posts: 2722

  • Since: 2004/4/11


Would you mind providing a little more information, like...

XOOPS Version:
PHP Version:
MySQL Version:
Any Debug Messages:

This will make helping you a lot easier.

Thanks,

James
Insanity can be defined as "doing the same thing over and over and expecting different results."

Stupidity is not a crime. Therefore, you are free to go.

3
DJ007
Re: System does NOT mail new user reg notifications
  • 2005/10/29 17:07

  • DJ007

  • Just popping in

  • Posts: 61

  • Since: 2004/2/15


Hi James,

Xoops 2.0.5.2
PHP Version 4.3.9
Mysql 3.23.49 (I think)
No debug...

Yeah, I know I need to update XOOPS version, I may also have figured it out, changed some settings in mail setup seems to be working intermittently. I'm wondering if changing delivery method to sendmail instead of PHP mail() would help.

Thanks,
DJ
.........

4
Phatbloke
Re: System does NOT mail new user reg notifications
  • 2005/11/10 12:07

  • Phatbloke

  • Just popping in

  • Posts: 48

  • Since: 2005/4/22


Hi
I am having the same problem. A long time ago and a lot of versions back it worked but thinking back i don't think its been working since version 2.2 upgrade. Hasn't been much of an issue until recently i am getting more and more friends registering and would like to know. My activation type is to activate automatically.

All other notifications work ok, ie when new items are posed etc

Xoops 2.2.3
PHP Version Hardened-PHP Version 4.3.11/0.2.7
Mysql 4.0.25

5
gtop00
Re: System does NOT mail new user reg notifications
  • 2005/11/15 17:10

  • gtop00

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 498

  • Since: 2004/11/13


I also have the same problem in 2 sites; one on XOOPS 2.2 and the other on XOOPS 2.3.

EDIT Only on XOOPS 2.2.3!

What are we doing wrong since it seems that many others using XOOPS 2.2.2 do not have this problem.

6
plusangel
Re: System does NOT mail new user reg notifications
  • 2005/11/16 8:39

  • plusangel

  • Just popping in

  • Posts: 90

  • Since: 2005/2/2 1


I’m wondering if this depends on the php version you have on the server and not in XOOPS version.

Is that true?
or I’m in wrong direction?

One thing that I noticed is that always working for a non-free-webmail accounts…like the one I have from the National telecommunication comp. If I try a couple of free-webmails….although the success registration message is showing up, activation email never comes.
The official greek support site for xoops

7
plusangel
Re: System does NOT mail new user reg notifications
  • 2005/11/16 10:16

  • plusangel

  • Just popping in

  • Posts: 90

  • Since: 2005/2/2 1


The problem solved…without an intervention…

Seems that was an ISP server play with our nerves…
Something like a present to our first day on the air

Emails now flying…
The official greek support site for xoops

8
gtop00
Re: System does NOT mail new user reg notifications
  • 2005/11/16 10:27

  • gtop00

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 498

  • Since: 2004/11/13


Problem solved - case closed!

Thanks Plusangel.-

9
Phatbloke
Re: System does NOT mail new user reg notifications
  • 2005/12/15 11:11

  • Phatbloke

  • Just popping in

  • Posts: 48

  • Since: 2005/4/22


Unfortunatly I have still not solved this problem. I have even changed servers and reinstalled from scratch and it still doesnt work. I have tried all the different mail settings and emails are sent when mailing users and for notifications but not when a new user is registered.

Does anyone have any ideas?

10
orgunozcu
Re: System does NOT mail new user reg notifications
  • 2005/12/15 11:59

  • orgunozcu

  • Not too shy to talk

  • Posts: 136

  • Since: 2005/9/1 5


Hil All XOOPS User..

i have the same problem.. my XOOPS is 2.13.2 and 2.13.1 and both of them sometmis send mails to user sometimes not.. i tried to send mail to mail user from admin panel.. sometimez goes, sometimes blank page, sometimes not go , sometimes goes same pace back.. What is the problem.. it was sending when i installed my XOOPS .. but now no

What can be?? i spoke my server.. but they say everyting ok.. an i tried by a phpnuke site in the same server and no problem.. but my XOOPS site problem..

Thanks for all helps.

Regards..

Login

Who's Online

242 user(s) are online (180 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 242


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jun 30
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits