1
JMorris
Potential bugs found in other threads
  • 2005/9/25 2:33

  • JMorris

  • XOOPS is my life!

  • Posts: 2722

  • Since: 2004/4/11


Found in:
Problem with mailing users
Quote:

annie wrote:
I'm using version 2.2 with 233 members and growing daily.

I tried your method above and it worked using the default php mail()

So what is the problem with the normal way of sending email? I didn't have a problem until we got over 150 members, so is the problem something to do with the amount of members a site has?

I also found this error after sending mails by the above method

Warning [PHP]: implode(): Bad arguments. in file class/mail/xoopsmultimailer.php line 171

Line 171 reads:

$this->Host = implode(';',$xoopsMailerConfig['smtphost']);
Insanity can be defined as "doing the same thing over and over and expecting different results."

Stupidity is not a crime. Therefore, you are free to go.

2
JMorris
Re: Potential bugs found in other threads
  • 2005/9/25 12:01

  • JMorris

  • XOOPS is my life!

  • Posts: 2722

  • Since: 2004/4/11


Quoted from: Fatal Error

Quote:

extreme10 wrote:
i have instaled XOOPS 2.2.3 RC1
when XOOPS redirects me to login page after instalation
after I login I get folloving mesage




Quote:
Fatal error: getauthconnection(): Failed opening required '/home/virtual/site2/fst/var/www/html/main/class/auth/auth_nl2br.php' (include_path='.:/php/includes:/usr/share/php') in /home/virtual/site2/fst/var/www/html/main/class/auth/authfactory.php on line 33



please help


Of particular note is auth_nl2br.php. "nl2br" was what was showing up in Private messages for me. I reported this in the tracker. Would this be related to the text sanitizer issue?
Insanity can be defined as "doing the same thing over and over and expecting different results."

Stupidity is not a crime. Therefore, you are free to go.

3
JMorris
Re: Potential bugs found in other threads
  • 2005/10/1 23:16

  • JMorris

  • XOOPS is my life!

  • Posts: 2722

  • Since: 2004/4/11


Found in: Cant Log in as Admin

Quote:

Patrick wrote:

I have installed as directed. Everything says it went in right, But when I try to log in I get....

Warning [PHP]: getauthconnection(/home/grsquad/domains/grsquad.com/public_html/gr2/class/auth/auth_nl2br.php): failed to open stream: No such file or directory in file class/auth/authfactory.php line 33

How can I correct this.

Any help would be great.
Thank you
Patrick


Quote:

Patrick wrote:

After reinstalling 4 times, I downloaded an earlier version...installed and it works fine.

The file in question from the first few installs seems not to be in the tree or in the download file.

but all is fine now.

M1
Insanity can be defined as "doing the same thing over and over and expecting different results."

Stupidity is not a crime. Therefore, you are free to go.

Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

74 user(s) are online (42 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 74


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: May 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits