1
wwenl
Help forum has gone mad :S
  • 2004/10/5 17:27

  • wwenl

  • Just popping in

  • Posts: 5

  • Since: 2004/4/8 9


First when I openend a topic you can see nothing, nothing appeares in my screen. So i went to the modules and i updated the forum and now the posts al have different sizes. You can see it here for example:
http://www.wweholland.nl/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=3402&forum=11

Plzzz help me! What can I do?

2
gpl13
Re:Help forum has gone mad :S
  • 2004/10/5 18:09

  • gpl13

  • Just popping in

  • Posts: 33

  • Since: 2004/3/5 1


You must change the limit of pixels for avatar - give for example 50x50 :)

3
wwenl
Re:Help forum has gone mad :S
  • 2004/10/5 19:03

  • wwenl

  • Just popping in

  • Posts: 5

  • Since: 2004/4/8 9


No, because i always allowed avaters to be uploaded and 100x100 and it never was a problem.

My forum just went blank today, i updated the module forum and then all the sizes were different

4
gpl13
Re:Help forum has gone mad :S
  • 2004/10/10 18:59

  • gpl13

  • Just popping in

  • Posts: 33

  • Since: 2004/3/5 1


Maybe you would try to make backup of xoops_newbb_* @ your SQL Database, delete newbb module @ administration, and install a newbb2 - then @ phpmyadmin you must clean all data and load backuped file into !! Remamber, that you'll must give a access to forums @ XOOPS administration/newbb !!

I hope it help you solve a problem !!

Login

Who's Online

661 user(s) are online (439 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 661


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jul 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits