1
thron
no one's online ... anymore
  • 2004/3/19 20:15

  • thron

  • Just popping in

  • Posts: 6

  • Since: 2004/3/3 2


A little trouble with my site today. I had [almost] everything set up the way I wanted, and then tried to add the "Who's online" (version 1) module.

During the installation the page went blank. Now when I type in my start page address the status line tells me "Done" when nothing has been loaded.

Has anyone ever heard of this?

I am using Xoop 2.0.5 (I think). Is there a known problem with this mod? I could not find anything in the forum.

thanks

2
deceased
Re: no one's online ... anymore
  • 2004/3/19 20:20

  • deceased

  • Just popping in

  • Posts: 36

  • Since: 2004/3/3 5


Try logging into www.youraddress.com/admin and uninstall the module to get your page back up.
Some modules may be outdated and cause the blank screen of death.
Sorry I'm new, I cant give you relevant info on the module itself.

3
thron
Re: no one's online ... anymore
  • 2004/3/19 21:22

  • thron

  • Just popping in

  • Posts: 6

  • Since: 2004/3/3 2


I tried to log onto .../admin and got a page not found message.

With .../admin.php I get a XOOPS message that says "you do not have access to this page" and then it redirects me back to my start page, which, of course, is blank.

4
Stewdio
Re: no one's online ... anymore
  • 2004/3/19 21:32

  • Stewdio

  • Community Support Member

  • Posts: 1560

  • Since: 2003/5/7 1


go to www.yourdomain.com/user.php and login, the go to yourdomain.com/admin.php

5
thron
Re: no one's online ... anymore
  • 2004/3/19 21:37

  • thron

  • Just popping in

  • Posts: 6

  • Since: 2004/3/3 2


I did the .../user.php, and I then get the blank screen.

Is this bad?

6
thron
Re: no one's online ... anymore
  • 2004/3/25 18:27

  • thron

  • Just popping in

  • Posts: 6

  • Since: 2004/3/3 2


I seem to have an issue with the "Who's online" block. When I set it to visible and submit the change I get the white screen. This has happened a few times during some trial and error. I see that others are using this block. Do I need to update a file or change a setting?

7
Stewdio
Re: no one's online ... anymore
  • 2004/3/25 18:30

  • Stewdio

  • Community Support Member

  • Posts: 1560

  • Since: 2003/5/7 1



Login

Who's Online

78 user(s) are online (46 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 78


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jul 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits