1
cfonte
Problem with userinfo.php?uid=x
  • 2003/12/2 2:03

  • cfonte

  • Just popping in

  • Posts: 10

  • Since: 2003/11/10


When XOOPS tries to view a user's information, I get the following error:


This page cannot be displayed due to an internal error.

If you are the administrator of this site, please visit the XOOPS Troubleshooting Page for assistance.


Anyone have an idea of what could be causing this? I have installed XOOPS several times on different domains (but the same server) with the same problem. Everything else is fine, only this one little problem.

Thanks for the help

2
cfonte
Re: Problem with userinfo.php?uid=x
  • 2003/12/2 2:16

  • cfonte

  • Just popping in

  • Posts: 10

  • Since: 2003/11/10


Just turned debugging on and got the following errors...


Notice [PHP]: Undefined index: default_theme in file class/smarty/plugins/resource.db.php line 17
Notice [PHP]: Undefined index: default_theme in file class/smarty/plugins/resource.db.php line 23
Notice [PHP]: Undefined index: default_theme in file class/smarty/plugins/resource.db.php line 71
Notice [PHP]: Undefined index: default_theme in file class/smarty/plugins/resource.db.php line 77
Notice [PHP]: Undefined variable: file_path in file class/smarty/plugins/resource.db.php line 96
Notice [PHP]: Undefined index: xoops_lblocks in file class/smarty/Smarty.class.php line 626
Notice [PHP]: Undefined index: default_theme in file class/smarty/plugins/resource.db.php line 17
Notice [PHP]: Undefined index: default_theme in file class/smarty/plugins/resource.db.php line 23
Notice [PHP]: Undefined index: default_theme in file class/smarty/plugins/resource.db.php line 71
Notice [PHP]: Undefined index: default_theme in file class/smarty/plugins/resource.db.php line 77
Notice [PHP]: Undefined variable: file_path in file class/smarty/plugins/resource.db.php line 96
Notice [PHP]: Undefined index: modules in file class/smarty/Smarty.class.php line 626
Notice [PHP]: Undefined index: default_theme in file class/smarty/plugins/resource.db.php line 17
Notice [PHP]: Undefined index: default_theme in file class/smarty/plugins/resource.db.php line 20
Notice [PHP]: Undefined index: default_theme in file class/smarty/plugins/resource.db.php line 71
Notice [PHP]: Undefined index: default_theme in file class/smarty/plugins/resource.db.php line 74
Notice [PHP]: Undefined variable: file_path in file class/smarty/plugins/resource.db.php line 96
Error [Xoops]: Smarty: [in db:system_userinfo.html line 112]: syntax error: expecting '=' after attribute name 'ts' (Smarty_Compiler.class.php, line 1375) in file class/smarty/Smarty_Compiler.class.php line 1824


Since I'm in the process of learning php I'm gonna need some help. Looks like it could be in some of the last lines?

Also, now since I turned debugging on, I get lines and lines of error messages on every page, but everything else seems to be working fine. Is this common?

3
caelon
Re: Problem with userinfo.php?uid=x
  • 2003/12/3 18:27

  • caelon

  • Just popping in

  • Posts: 11

  • Since: 2003/2/21


This thread should fix it for you.

4
Jan304
Re: Problem with userinfo.php?uid=x
  • 2003/12/3 20:05

  • Jan304

  • Official Support Member

  • Posts: 520

  • Since: 2002/3/31


Re-upload the file modules/system/templates/system_userinfo.html and then update your system module. See or that helps.

If you have customized templates then you know where the fault is

5
Mithrandir
Re: Problem with userinfo.php?uid=x

The [Notice]'s are quite normal (however undesirable)

The only thing you really need to work on is the [Error]

6
cfonte
Re: Problem with userinfo.php?uid=x
  • 2003/12/4 0:13

  • cfonte

  • Just popping in

  • Posts: 10

  • Since: 2003/11/10


Thanks for the replies, on the php debug stuff too.

Well, I overwrote /modules/system//templates/system_userinfo.html, the same result. So then I tried overwriting /userinfo.php to see if that would make a difference. No change.

I'm not using any custom templates, besides the login block I modified from the original to remove the "register now" and "lost password" links.

I also have a fresh install on another domain, using everything default, and still I have the same problem.

Any other ideas?

7
Mithrandir
Re: Problem with userinfo.php?uid=x

Updated the templates? i.e. updated System module?

8
cfonte
Re: Problem with userinfo.php?uid=x
  • 2003/12/4 1:07

  • cfonte

  • Just popping in

  • Posts: 10

  • Since: 2003/11/10


Ah ha! I opened system_userinfo.html from 2.0.5.1 (the original zip file), then copied and pasted it into the system_userinfo.html file in the Template Set Manager for my default template. That fixed it! Thanks for the help!

I don't know what could have caused the file to get messed up, any ideas? I installed XOOPS with Fantastico through my current web host (Rochen). Maybe somehow that one file got corrupted on their end...

Again, thanks! :)

Login

Who's Online

284 user(s) are online (204 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 284


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jun 30
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits