31
pmarket
Re: Content Module and XOOPS 2.4.1
  • 2009/11/23 4:01

  • pmarket

  • Just popping in

  • Posts: 62

  • Since: 2008/8/15


Thanks for the info, that small change to the Content module worked for me on XOOPS 2.41

line 309
echo '<tbody id="content" style="display:none;>';
to
echo '<tbody id="content" >';


32
kerkyra
Re: Content Module and XOOPS 2.4.1
  • 2009/11/23 9:52

  • kerkyra

  • Just can't stay away

  • Posts: 553

  • Since: 2005/2/14


actually the problem with this line of code is the id of tbody. The id="content" exists somewhere in the admin theme as well. This is fixed in the new version of the module and the javascript to handle the form as well.

33
deka87
Re: Content Module and XOOPS 2.4.1
  • 2009/11/23 10:23

  • deka87

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 1124

  • Since: 2007/10/5


hmm i've got Content 0.5 installed on my XOOPS 2.4.0 and it works just fine. Had to place this .htaccess
AddType php4-script .php
Action php4
-script /cgi-php/php4
under the content module directory tho' cos it didn't work with php5.

34
kerkyra
Re: Content Module and XOOPS 2.4.1
  • 2009/11/23 10:30

  • kerkyra

  • Just can't stay away

  • Posts: 553

  • Since: 2005/2/14


if you want to update to the new version of the module, you'll have to add 2 fields in the database as described in the comments under the module download area. Just letting you know, so i could have some feedback on the new version of the module 1.32. Of course if its working for you and you don't want to mess anything up.

Is 0.5 version using javascript in the admin side in order to show/hide forms? That was causing the duplicate 'content' id problem.

35
deka87
Re: Content Module and XOOPS 2.4.1
  • 2009/11/23 10:42

  • deka87

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 1124

  • Since: 2007/10/5


no it works without javascripts. guess i'll stick with 0.5 cos i dont have problems with it anyways

36
Yurdal
Re: Content Module and XOOPS 2.4.1
  • 2009/11/23 11:38

  • Yurdal

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 375

  • Since: 2005/3/27


1.32 works perfect with XOOPS 2.4.2 and the aditors also works well
Thanks for the update !

EDIT:

OEPS ! go to fast, when i add pictures with this module the pictures arent show, html codes aswell XOOPS code make the same output
In the editor i give the URL but after save and preview it adds a " to the URL !

37
kerkyra
Re: Content Module and XOOPS 2.4.1
  • 2009/11/25 10:20

  • kerkyra

  • Just can't stay away

  • Posts: 553

  • Since: 2005/2/14


which editor are you using mate?

38
Yurdal
Re: Content Module and XOOPS 2.4.1
  • 2009/11/25 11:43

  • Yurdal

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 375

  • Since: 2005/3/27


Tried with CKEDITOR and TinyMCE and at last with the standard DHTML editor but still no luck still gives a " \

Xoops 2.4.2 PHP 5 and fresh install without any modules, except the protector module

39
kerkyra
Re: Content Module and XOOPS 2.4.1
  • 2009/11/25 12:54

  • kerkyra

  • Just can't stay away

  • Posts: 553

  • Since: 2005/2/14


is magic quotes on in your php config file in the server?

40
Yurdal
Re: Content Module and XOOPS 2.4.1
  • 2009/12/1 18:04

  • Yurdal

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 375

  • Since: 2005/3/27


magic is on :P

Login

Who's Online

56 user(s) are online (25 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 56


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Aug 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits