31
Anonymous
Re: blank page after posting in the forum?
  • 2004/8/31 16:11

  • Anonymous

  • Posts: 0

  • Since:


Yes right, please try this and give us a report what happens, if it works, somewhere in your XOOPS is a similare function....

32
tedsmith
Re: blank page after posting in the forum?
  • 2004/8/31 17:04

  • tedsmith

  • Home away from home

  • Posts: 1151

  • Since: 2004/6/2 1


Sorry predator - I have not explained myself properly. That is what I have done already (I wanted to check that was correct) and it still does not work. I get exactly the same error except it names the new functions instead of the old ones (i.e. 'PHP Fatal error: Cannot redeclare forum_notify_iteminfo' instead of 'PHP Fatal error: Cannot redeclare newbb_notify_iteminfo'). Do you have any other ideas to help me with this?

33
micro
Re: blank page after posting in the forum?
  • 2004/9/7 18:09

  • micro

  • Just popping in

  • Posts: 23

  • Since: 2004/1/2 1


Heya, im having the same problem now ...

It started after Deleting a Forum.

I get the same errormessages, but only smilies are missing.
Anyway, if someone knows the answer, plz hurry

34
micro
Re: blank page after posting in the forum?
  • 2004/9/7 20:49

  • micro

  • Just popping in

  • Posts: 23

  • Since: 2004/1/2 1


to add, I realized this error after deleting :)

not that it hasnĀ“t been there before

35
micro
Re: blank page after posting in the forum?
  • 2004/9/7 20:54

  • micro

  • Just popping in

  • Posts: 23

  • Since: 2004/1/2 1


So, until this issue is solved, on newbb the notifications switched to off helps.

:(



36
micro
Re: blank page after posting in the forum?
  • 2004/10/11 6:27

  • micro

  • Just popping in

  • Posts: 23

  • Since: 2004/1/2 1


so, since my problem appeared on every section with notification module i came to the point of changing the kernel notification.php

on line 99 is

$member_handler =& xoops_gethandler('member');
$user =& $member_handler->getUser($this->getVar('not_uid'));
$method = $user->getVar('notify_method');

where $user =& &mem..... returns a NULL-Ptr.
So $method = $user.... exits with failure causing the blank page.

$this->getVar('not_uid') does not return the User-ID.
Instead it seams it returns a static number ... NOT an User-ID.

No wonder it stops there ;)

but for a workaround, which looks pretty much like disabling notification, hehe, if there are errors:


$member_handler =& xoops_gethandler('member');
$user =& $member_handler->getUser($this->getVar('not_uid'));
if( $user == NULL )
return true;
$method = $user->getVar('notify_method');

then at least it will work again. May we soon get a fix?
Is there a fix?

37
tedsmith
Re:blank page after posting in the forum?
  • 2004/10/11 6:53

  • tedsmith

  • Home away from home

  • Posts: 1151

  • Since: 2004/6/2 1



38
micro
Re:blank page after posting in the forum?
  • 2004/10/14 14:19

  • micro

  • Just popping in

  • Posts: 23

  • Since: 2004/1/2 1


no not really, i did not only had this problem in newbb ...

I got on every module working with notifications this error.
And so i changed it fitting to my needs.


Login

Who's Online

48 user(s) are online (25 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 48


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Aug 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits