121
optikool
Re: x_movie module installation help
  • 2007/11/12 17:22

  • optikool

  • Not too shy to talk

  • Posts: 154

  • Since: 2007/3/26


Hi GG-Xtreme,

It's possible YouTube changed their format. I will need to try the link you are using. Have you tried the just inserting the embed code.....

<embed src="http://www.youtube.com/v/DTQyzopa4Eo&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed>

I will revisit the code and see about changing how the options are displayed. The options that let you decide how to add your videos don't show correctly. This is from the previous version. I will change it.

122
GG-Xtreme
Re: x_movie module installation help
  • 2007/11/12 18:15

  • GG-Xtreme

  • Just popping in

  • Posts: 22

  • Since: 2007/11/12


Thanks for your help, my PHP is not very good. I have modified the embed code, but it now it embeds "http://www.youtube.com/v/&rel=1". I can't find anything wrong with the sscanf line or the sections relating to YouTube, I've compared it with the other working sections and have found no differences...

Edit: I also commented out the section that resets your max size value based on your ini file, because for some reason it would always reset to 35KB.

123
optikool
Re: x_movie module installation help
  • 2007/11/12 23:14

  • optikool

  • Not too shy to talk

  • Posts: 154

  • Since: 2007/3/26


Hi GG-Xtreme,

I updated the module and put it on my site www.optikool.com. The update fixes the Submission form and also the parsing of YouTube Videos. Let me know if it doesn't work for you. Also can you post the fix you did for the size limit. I could figure it out myself but if you already have it, there's no need to reinvent the wheel. :)

124
GG-Xtreme
Re: x_movie module installation help
  • 2007/11/12 23:42

  • GG-Xtreme

  • Just popping in

  • Posts: 22

  • Since: 2007/11/12


Thanks, I will try yours. For the file size fix:
In x_movie/include/functions.php, find:
$postsize ini_get('post_max_size');
    
$uploadsize ini_get('upload_max_filesize');

    if (
convertSize(intval($xoopsModuleConfig['movie_size'])*1024) > (integer) $uploadsize)
    {
        
$xoopsDB -> queryF("UPDATE " $xoopsDB -> prefix("config") . " SET conf_value = ".intval($uploadsize*1024)."  WHERE conf_name="movie_size" AND conf_modid=".$xoopsModule -> getVar('mid')."");
    }

and comment it out. Also find:
echo "<li>" _AM_X_MOVIE_DOWN_MAXUPLOAD " <b>$uploadsize</b>n";
    echo 
"<li>" _AM_X_MOVIE_DOWN_MAXPOSTSIZE " <b>$postsize</b>n";

and comment that out too.

125
GG-Xtreme
Re: x_movie module installation help
  • 2007/11/13 0:04

  • GG-Xtreme

  • Just popping in

  • Posts: 22

  • Since: 2007/11/12


Thank you so much for your help, Optikool. I used your new YouTube and Submit framework. Everything works perfectly, the form, the displaying of videos, and the new auto-thumbnails

126
mf_iii
Re: x_movie module installation help
  • 2007/12/22 4:31

  • mf_iii

  • Just popping in

  • Posts: 47

  • Since: 2007/12/22


Hi, I installed the module and i have a strange problem. I the "Submit a video" it has only to enter video url. It doesnt has Upload from file and embed. I Have 2.64 version of x_video and 2.0.16 XOOPS version

Here is a screenshot:

http://img141.imageshack.us/img141/4958/image1wo9.jpg


Thanks!

127
mf_iii
Re: x_movie module installation help
  • 2007/12/25 17:08

  • mf_iii

  • Just popping in

  • Posts: 47

  • Since: 2007/12/22


Ok... I fix it its core problem.. Now i have this problem...

The version 2.5.2 uploads the videos but but when i choose Screenshot URL: AUTO it takes a ready image from a folder, it doesnt take a shot from the video :(

The 2.64 version, when i try to upload a video it says Error URL...

Pls optikool i f you can help me..

Thanks!

128
kevcar
Re: x_movie module installation help
  • 2008/1/22 19:32

  • kevcar

  • Not too shy to talk

  • Posts: 127

  • Since: 2007/6/2 1


How do I add a link for the Divx stage6 files

and what part of the Embed do I enter in X-movie

<object codebase="http://go.divx.com/plugin/DivXBrowserPlugin.cab" height="480" width="640" classid="clsid:67DABFBF-D0AB-41fa-9C46-CC0F21721616"><param name="autoplay" value="false"><param name="src" value="http://video.stage6.com/2110177/.divx" /><param name="custommode" value="Stage6" /><param name="showpostplaybackad" value="false" /><embed type="video/divx" src="http://video.stage6.com/2110177/.divx" pluginspage="http://go.divx.com/plugin/download/" showpostplaybackad="false" custommode="Stage6" autoplay="false" height="480" width="640" /></object>


Thanks for your help

129
mf_iii
Re: x_movie module installation help
  • 2008/1/25 4:22

  • mf_iii

  • Just popping in

  • Posts: 47

  • Since: 2007/12/22


I fix the "Error URL" problem on 2.64. It was that GG-Xtreme said.

But i have still the problem on screenshots. It doesnt make auto screenshots... What is wrong?? :(

Thanks

130
Runeher
Re: x_movie module installation help
  • 2008/1/26 16:00

  • Runeher

  • Module Developer

  • Posts: 825

  • Since: 2008/1/24


Hi guys.
I just installed this most excellent module and it's working perfectly, except for one thing: when i upload an image to make a screenshot, it makes the image smaller than i have stated in module preferences and then showing the image in the size i have choosen, making the image blurry... Anyone with a solution to this?

Thanks

Login

Who's Online

99 user(s) are online (62 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 99


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jan 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits