11
Mcron
Re: Lost two development sites after hiding common utilities
  • 2012/2/24 5:12

  • Mcron

  • Just popping in

  • Posts: 37

  • Since: 2012/2/9 3


Killed the database entries that refer to it and
change the admin theme, typed the url in the address bar, still a blank screen. Typed the url /admin.php, was redirected to url/modules/rmcommon, and a white screen. Overwrote the rmcommons on 1 of 2 sites, same results. Something is still in there.

I'm not concerned, have recreated 1 site, working on the next. Mostly import/export from db, after installing modules. I'm just sharing what seems to be a problem... hopefully one that is fixed in the new version. But, I would hate to see someone go through this on a production site.

I've reinstalled rmcommons :) I really like it. The forum and rapid docs are very nicely done, won't run without rmcommons, and the admin side is elegant.

Thanks again for the help.

12
Peekay
Re: Lost two development sites after hiding common utilities
  • 2012/2/24 10:00

  • Peekay

  • XOOPS is my life!

  • Posts: 2335

  • Since: 2004/11/20


Try clearing out the cache folders, in particular '/xoops-data/caches/smarty_compile'.
A thread is for life. Not just for Christmas.

13
Mcron
Re: Lost two development sites after hiding common utilities
  • 2012/2/25 20:04

  • Mcron

  • Just popping in

  • Posts: 37

  • Since: 2012/2/9 3


Success :) Thank you.

14
Mamba
Re: Lost two development sites after hiding common utilities
  • 2012/2/25 20:19

  • Mamba

  • Moderator

  • Posts: 11254

  • Since: 2004/4/23


Great to hear it!
Support XOOPS => DONATE
Use 2.5.10 | Docs | Modules | Bugs

Login

Who's Online

55 user(s) are online (28 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 55


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Aug 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits