xoops forums

tocai

Just popping in
Posted on: 5/10 14:35
tocai
tocai (Show more)
Just popping in
Posts: 32
Since: 2010/4/19
#1

I transferred my site to another server and I have a blank page

I transferred my site to another server and I have a blank page, needless to say I did the necessary checks, database, file, and deleted cache, but it doesn't work ... blank page :(

Yurdal

Friend of XOOPS
Posted on: 5/10 15:26
Yurdal
Yurdal (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 365
Since: 2005/3/27
#2

Re: I transferred my site to another server and I have a blank page

Hi , It is possible that your old host was using a older php and mysql then your current host.
please check that first or try to disable/rename your .htaccess (if you have)

Maybe its handy to provide your xoops version and used modules

tocai

Just popping in
Posted on: 5/13 16:01
tocai
tocai (Show more)
Just popping in
Posts: 32
Since: 2010/4/19
#3

Re: I transferred my site to another server and I have a blank page

hello, thanks for the reply. I apologize if I did not provide the requested information.
It is an old site that I want to restore, the xoops version is: 2.5.7.2 ... the database is always the same, nothing has changed. As well as the php version (5.3.29).
The .htaccess file does not exist on the server ... the only change is the server ... from .net to .org
thank you for what you will do

Yurdal

Friend of XOOPS
Posted on: 5/13 21:11
Yurdal
Yurdal (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 365
Since: 2005/3/27
#4

Re: I transferred my site to another server and I have a blank page

If you are sure that php and sql version is not changed, try to rename your modules one by one via FTP to find out which module cause the problem.
Do you have custom template ? rename it and try the xoops default theme.
And check your logs for error (apache logs)

tocai

Just popping in
Posted on: 5/14 13:10
tocai
tocai (Show more)
Just popping in
Posts: 32
Since: 2010/4/19
#5

Re: I transferred my site to another server and I have a blank page

Hello, I always thank you for your availability.
I renamed the modules one by one but the page is always blank.
Then I renamed the "modules" folder and the site can be seen, as I enclose by screen, obviously the site is empty since it cannot find the modules. How to solve?
Resized Image

goffy

Quite a regular
Posted on: 5/14 13:14
goffy
goffy (Show more)
Quite a regular
Posts: 384
Since: 2010/12/27
#6

Re: I transferred my site to another server and I have a blank page

did you change the path in mainfile.php properly?

tocai

Just popping in
Posted on: 5/14 13:40
tocai
tocai (Show more)
Just popping in
Posts: 32
Since: 2010/4/19
#7

Re: I transferred my site to another server and I have a blank page

Yes, in the transfer I modified the mainfile.php,
all .net paths have become .org
everything else has remained the same

goffy

Quite a regular
Posted on: 5/14 13:56
goffy
goffy (Show more)
Quite a regular
Posts: 384
Since: 2010/12/27
#8

Re: I transferred my site to another server and I have a blank page

strange, with my provider I get always a new real path if domain is changing, but maybe your provider handle this different.
I create normally a short index2.php in the root directory and add only
<?php
echo __DIR__;

then I see the real path

Yurdal

Friend of XOOPS
Posted on: 5/14 15:26
Yurdal
Yurdal (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 365
Since: 2005/3/27
#9

Re: I transferred my site to another server and I have a blank page

What is inside your apache log ?

tocai

Just popping in
Posted on: 5/14 21:01
tocai
tocai (Show more)
Just popping in
Posts: 32
Since: 2010/4/19
#10

Re: I transferred my site to another server and I have a blank page

[Tue May 14 22:57:04 2019] [error] [client 93.47.219.137] File does not exist: /web/htdocs/www.melitonline.org/home/html/themes/melitonline_responsive/images/cover.jpg, referer: http://www.melitonline.org/html/theme ... line_responsive/style.css

[Tue May 14 22:57:00 2019] [error] [client 93.47.219.137] File does not exist: /web/htdocs/www.melitonline.org/home/html/themes/melitonline_responsive/images/cover.jpg, referer: http://www.melitonline.org/html/theme ... line_responsive/style.css

[Tue May 14 21:06:24 2019] [error] [client 125.209.235.176] File does not exist: /web/htdocs/www.melitonline.org/home/robots.txt