11
Hadesteam
Re: 2.2.3 How to register.php with captcha?
  • 2014/7/8 13:50

  • Hadesteam

  • Not too shy to talk

  • Posts: 164

  • Since: 2011/9/5 1


Now i try to update to xoops 2.5.7 how do I already have a captcha when registering

I add this into database:

CREATE TABLE xoops_priv_msgs (
msg_id mediumint(8) unsigned NOT NULL auto_increment,
msg_image varchar(100) default NULL,
subject varchar(255) NOT NULL default '',
from_userid mediumint(8) unsigned NOT NULL default '0',
to_userid mediumint(8) unsigned NOT NULL default '0',
msg_time int(10) unsigned NOT NULL default '0',
msg_text text,
read_msg tinyint(1) unsigned NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (msg_id),
KEY to_userid (to_userid),
KEY touseridreadmsg (to_userid,read_msg),
KEY msgidfromuserid (from_userid, msg_id)
) ENGINE=MyISAM;

"Yoy dont need update, please delete 'upgrade' from server" - i do this.

Now i cant enter to admin panel, edit profile = blank page.

12
Mamba
Re: 2.2.3 How to register.php with captcha?
  • 2014/7/8 14:07

  • Mamba

  • Moderator

  • Posts: 11209

  • Since: 2004/4/23


Quote:
AntiBot Signup Protection has been doing for old xoops 2.0 version but it work whith 2.5.6,so i think it work for you too, just set correctly your website for accept new user.

I am curious why would you use it in XOOPS 2.5.6, if it has already a Captcha for registration "out of the box"?

Thanks to Roby73, in XOOPS 2.5.7 we have added a second Captcha as an option, so if you REALLY want to make sure that the bots don't register, this would be the setup for you.

In the future XOOPS versions we'll be adding an additional math Captcha in a local language, with numbers being used as words, e.g. instead looking for an answer to:

Quote:
5 + 3

we would ask:

Quote:
five plus three

This was originally suggested by Irmtfan, and Luciorota has recently submitted a prototype for it

As always, we encourage and appreciate code submissions that improve XOOPS for all of us, so big "Thank you" to Roby73, Irmtfan, and Luciorota!!!!
Support XOOPS => DONATE
Use 2.5.10 | Docs | Modules | Bugs

13
Hadesteam
Re: 2.2.3 How to register.php with captcha?
  • 2014/7/8 14:16

  • Hadesteam

  • Not too shy to talk

  • Posts: 164

  • Since: 2011/9/5 1


Mamba please help me. I have 2.5.7 version but i cant enter to admin panel, edit profile etc. http://www.kulturystyka.org.pl/new/ when i try enter admin panel for update modules: profile, pm, protecor i have a blank page.

Look at this : http://www.kulturystyka.org.pl/nowyserwis-blad.jpg

14
Mamba
Re: 2.2.3 How to register.php with captcha?
  • 2014/7/8 15:22

  • Mamba

  • Moderator

  • Posts: 11209

  • Since: 2004/4/23


Did you run /upgrade ?
Support XOOPS => DONATE
Use 2.5.10 | Docs | Modules | Bugs

15
Hadesteam
Re: 2.2.3 How to register.php with captcha?
  • 2014/7/8 15:26

  • Hadesteam

  • Not too shy to talk

  • Posts: 164

  • Since: 2011/9/5 1


yes, every xoops version update is completed (green birds). from 2.0 to 2.5.6

http://www.kulturystyka.org.pl/po-aktualizacji.jpg

16
Hadesteam
Re: 2.2.3 How to register.php with captcha?
  • 2014/7/8 15:52

  • Hadesteam

  • Not too shy to talk

  • Posts: 164

  • Since: 2011/9/5 1


When i disabled Protector in phpmyadmin I inputs to the admin panel

Please look at this: http://www.kulturystyka.org.pl/panel-admina.gif

17
Mamba
Re: 2.2.3 How to register.php with captcha?
  • 2014/7/8 16:15

  • Mamba

  • Moderator

  • Posts: 11209

  • Since: 2004/4/23


You definitely should have Protector installed and activated for security reasons.

I suspect, there are some lines of code left in your mainfile.php that should be removed. Please read the XOOPS Installation Guide, specifically the paragraph about Protector Pre- and Post-checks on page 35.
Support XOOPS => DONATE
Use 2.5.10 | Docs | Modules | Bugs

18
Hadesteam
Re: 2.2.3 How to register.php with captcha?
  • 2014/7/8 16:49

  • Hadesteam

  • Not too shy to talk

  • Posts: 164

  • Since: 2011/9/5 1


Yes, i forget some points of this instruction. I do it again .... upgrade not finished

thx Mamba

19
Hadesteam
Re: 2.2.3 How to register.php with captcha?
  • 2014/7/8 18:02

  • Hadesteam

  • Not too shy to talk

  • Posts: 164

  • Since: 2011/9/5 1


http://www.kulturystyka.org.pl/new_si ... ules/profile/register.php Nice :)

But i have some errors:
http://www.kulturystyka.org.pl/new_site/modules/news/ - i didnt see the title of articles.

mamba napisz mi jeszcze proszę jak usunąć te "krzaki" na stronie ?

How add block latest news ?

20
mandrake
Re: 2.2.3 How to register.php with captcha?
  • 2014/7/8 21:24

  • mandrake

  • Just popping in

  • Posts: 16

  • Since: 2014/5/26


Quote:
I am curious why would you use it in XOOPS 2.5.6, if it has already a Captcha for registration "out of the box"?


Yes i know, normaly captcha is with xoops 2.5.6 but i don't know why i don't find the captcha "on-off" in setting panel.

So, i have put this hack and it's work's easily, i don't have searching more.


Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

80 user(s) are online (56 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 80


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Dec 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits