1
Falcon22
Cannot embed video using iframe
  • 2013/5/9 2:57

  • Falcon22

  • Just popping in

  • Posts: 58

  • Since: 2003/12/26


I am using 2.5.5 and cannot embed a youtube or vimeo video on the Message Froum, Classifieds, Event Calendar. I can use the embed code in a block but not in any of the modules.

I can post video using the youtube icon on the editor but I want to post the embed code which uses iframe

I am trying to embed a video below and it does not work!

<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/6YD8Lt7avdU?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

2
irmtfan
Re: Cannot embed video using iframe
  • 2013/5/11 4:41

  • irmtfan

  • Module Developer

  • Posts: 3419

  • Since: 2003/12/7


I think you should use this:
[youtube=640,360]http://www.youtube.com/embed/6YD8Lt7avdU?rel=0%22[/youtube]


3
pinchecl
Re: Cannot embed video using iframe
  • 2013/12/5 6:23

  • pinchecl

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 193

  • Since: 2005/4/22


I too have a similar problem. Using dhtml the youtube button doesn't give the video. Using tinymce I, as a webmaster, can use <iframe>. However, members can not. It gives the message "iframe filtered". So I suppose it's a permission thing. But how and where can I set that?

Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

73 user(s) are online (43 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 73


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: May 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits